Mit tegyek, ha nem tudok elmenni az SZTK-ba a férfi
proktológushoz, mert elfog a sírás? 20/l
Figyelt kérdés
A felsőmet nem vettem át soha az öltözőben, mindig a vécébe zárkóztam be, szex vagy petting szintén nem volt, szóval ettől, hogy egy pasi előtt a hátsómat kell mutogatom, sírógörcsöm van. És nem segít a dolgon, hogy orvos, aki ezer ilyet látott és nem érdekli. Egyszer voltam ugyanez miatt, de műtéti úttal lehetett volna csak eltávolítani az akkor még kicsike aranyeret, de akkor még nem voltam nagykorú, apám pedig sokat dolgozott, nem tudott velem eljönni (szülő jelenléte kellett volna a műtét idejének lefoglalásához, meg valami papír aláírásához). Mellesleg ellenszenves alak, de a fő gondom, hogy férfi, arra viszont nincs fölösleges pénzünk, hogy magán dokihoz menjek.
A szőnyeg alá lehetne söpörni ezt az egészet azzal, hogy a doktor az doktor, mit válogatsz, de igazából megértem, hogy elég traumatikus lehet olyan ember előtt kiszolgáltatottnak lenni, aki valamilyen okból nem szimpatikus.
Ha van rá lehetőség akkor nézd végig a kórház weboldalán hogy kik rendelnek még azon az osztályon, és ha látsz nőt, kérj időpontot hozzá.
Vagy tényleg marad a magándoki; ilyesmire sztem nem szégyen kérni anyagi támogatást családtól.
2021. nov. 14. 22:25
2/13 anonim válasza:
Komolyan van, aki 20 évesen azt mondja SZTK?
Esetleg az sokat segítene, ha felnőnél a feladathoz.
20 éves vagy, felnőtt, egy egészségügyi vizsgálatban nincs semmi extra, ami miatt kellemetlenül kellene érezned magadat.
2021. nov. 14. 22:27
3/13 anonim válasza:
Van nő proktológus is, keresd meg.
2021. nov. 14. 22:30
4/13 A kérdező kommentje:
Már megnéztem, nincs nő. Az egyetlen, akihez oda van írva, hogy proktológus, az a kérdésben írt férfi.
Egyáltalán nem félnék pénzt kérni rá, ha lenne miből (egy kereset van). :/ Még tanuló vagyok, idén végzek, aztán elhelyezkedek a szakmámban.
2021. nov. 14. 22:30
5/13 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ha túlleszel rajta, akkor örülsz, hogy megvolt, és mindegy lesz, kinél voltál.
2021. nov. 14. 22:31
6/13 anonim válasza:
Amúgy körzeti nem utalhatja be más kórházba, rendelőbe az embert?
2021. nov. 14. 22:40
7/13 anonim válasza:
Szerintem kamu.
Eleve mitől lehet egy nem szült, anális szexet nem próbált, 20 éves lánynak olyan aranyere, amit műteni kell?
Eleve hogyhogy magától a műtéttől nem tart csak a leges-legelső orvosi vizsgálattól?
2021. nov. 14. 22:42
8/13 A kérdező kommentje:
7-es hsz: Nem kamu. A doki nem részletezett, lezavarta anno a vizsgálatot, flegma is volt, és mivel nincs szülő, és munka miatt nem tud velem jönni a szülő, mehettem isten hírével (papír meg már rég elkeveredett, amit adott, de az már nem aktuális, mert az csak a szememet zavarta). Akkor még az volt, hogy élhetek ezzel együtt is, csak vigyáznom kell, de ha akarom, el lehet tűntetni - műtéti úton. Akartam, de nem jött össze. Most pedig valami nem okés, nem "semmilyen" érzés, és a wc papír kicsiit véres az utóbbi napokban.
2021. nov. 14. 22:52
9/13 anonim válasza:
Vannak amúgy krémek is. Lehet csak kenni kell majd.
2021. nov. 14. 22:55
10/13 anonim válasza:
Budapesti vagy? Ajánlom akkor a Budai Irgalmasrendi Kórházat. Országos ellátást biztosít tb alapon. Nem tudom, hogy van-e női proktológus vagy sebész, de nagyon kedves az összes orvos! Nekem 18 éves korom óta van aranyerem, de soha nem műttettem meg, krémmel, kúppal kezeltem, meg diozmin-hesperidin tablettát szedek, az érfalerősítő. De nem akarlak lebeszélni az orvostól. Ha nem budapesti vagy, keresgélj országos ellátást biztosító intézményeket a környékeden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!