Mit gondoltok a Nátán névről? Adnátok a fiatoknak?
Figyelt kérdés
Nem akarok senkit sem bantani, de en egybol a Satanra asszocialok, ez mellett elegge bantja a fulemet. Semmi kellemes nincs benne.2021. nov. 13. 22:03
11/18 anonim válasza:
Nekem szimpatikus a név, de valószínűleg mert ismerek egy ilyen nevű gyereket és ő a legcukibb kisfiú akit ismerek.
12/18 anonim válasza:
Minden a normától eltérő gyerek név rossz hatással lesz a gyerekre valamikor a jövőben. Valamilyen dikrimináció, negatív megítélés érni fogja.
Ezért nem szerencsés ha Dzsúliónak hívják a gyeret vagy egy kevésbé extrém példa a fent említett Nátán.
14/18 anonim válasza:
Adná a rosseb ezt a szar nevet
15/18 Sic Semper Tyrannis válasza:
Kb. olyan szint, mint a Főbe (angol Phoebe). Borzasztó. Főbe kéne lőni, aki ilyen nevet ad a gyerekének.
A kiejtése alapból nem Nátán, hanem kb. Nétan, de igazából nem is lehet fonetikusan leírni. A Phoebe sem Főbe, hanem Fibi, csak "phuább" f-el.
Ha már külföldi nevet adok a gyereknek, akkor azt vagy engedélyezzék úgy, ahogy van, vagy nem is adom neki, mert sokszor iszonyat hülyén hangzik.
16/18 anonim válasza:
Nekem nem a Sátán jut erről a névről az eszembe, de akkor sem tetszik. Ha lenne gyermekem, nem nevezném így.
17/18 anonim válasza:
Én a náthára asszociálok, ill. nekem ez már az a típusú név, ami nagyon erősen bibliai, nem terjedt még el annyira, hogy ne a Biblia jusson róla eszembe (a náthán kívül :D).
18/18 anonim válasza:
A Nathan tetszik, de ahhoz nem magyarnak kellett volna születni. Nagyon szép a néjthön név szerintem, de fonetikusan leírva egyrészt elveszti a varázsát, másrészt aki nátánnak ejti, azt amúgy is agyonverném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!