Egy félénk lány hogyan tudna változtatni a félenkségén?
Én is sok mindentől féltem, aztán elegem lett belőle, hogy csak emiatt nem merek dolgokat. Elkezdtem aszerint az elv szerint élni, hogy lesz ami lesz, én megcsinálom. Mert ha nem csinálok semmit, akkor nyilván nem is fog történni semmi. És hidd el nekem, az egyhelyben toporgás 100x rosszabb bármilyen kudarcnál. A lényeg, hogy te tegyél meg minden tőled telhetőt, mert ha mégsem jó a végén, legalább nem a te hibádból. Ne felejtsd el, hogy mindig mindenből van kiút, csak a te akaratod kell hozzá. Persze én rengeteget is sírtam előtte, és már úgy voltam vele, hogy a legrosszabb, ami történhet, az maga a halál, de hát akkor már mindegy is.
Hogy egy személyes példát is mondjak, éveken át tetszett nekem egy fiú, de ezt sosem mertem bevallani neki. Aztán egyszer csak rászántam magam, hogy beszéljek vele. De mivel ő egy ideig nem ért rá a személyes találkozóra, én meg meguntam már azt a folyamatos bizonytalanságot, így üzenetben írtam meg neki, mit érzek iránta. Tudom, mekkora butaság, de én már nem bírtam tovább. Nem válaszolt, viszont... Megjelent a tesóm szülinapján, én folyton a sarkában voltam, és amikor kettesben voltunk, arra kért, hogy csókoljam meg. Hát én megcsókoltam, sőt... Viszont az eset után nem nagyon beszéltünk többet. Igazából ott jöttem rá, hogy kíváncsi lehet rám, de különösebben nem érdekelhetem, mert akkor már együtt járnánk. Elengedtem. Egy részem mindig szerelmes lesz belé, de a másik részem meg tudja, hogy ő nem szeret engem úgy, ahogy én őt. És ha nincs meg a kölcsönös szeretet, akkor az a kapcsolat halott, viszont én magamat többre becsülöm annál, minthogy egy olyan fiúval legyen kapcsolatom, aki nem szerelmes belém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!