Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megölelős, puszilós prankből...

Megölelős, puszilós prankből mennyi pofonra számíthatnék egy nap?

Figyelt kérdés

Kitaláltam hogy a nagymenő csajokat is egy kiakasztjuk haverommal, elegem van abból hogy mindegyiknek nb1-es focista kéne sok pénzzel, luxusautóval.

Bevallom félek egy kicsit, de időnként meginnánk valamit egy kocsmában.

Számítunk azért jó reakcióra is, mert nem vagyunk annyira elveszve azért :)

2021. nov. 12. 17:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Túl sok hasonló vidit néztél Yútúbon. Ezek baromira idegesítőek. A másik: vírushelyzet van ám. Ha most ölelgetnél, meg puszilgatnál idegen embereket, lehet rádhívják a rendőrt. Meg ahogy leírták előttem, téged is zavarna, ha valami számodra nem biztos hogy szimpatikus csóka ölelgetne, meg puszilgatna téged. Én azért szánalmasnak találnám ezt. Feltűnési viszketegség, felesleges dolog ez a prankelgetés is. Röhej, hogy egyesek ilyen "fontos" dolgokkal próbálnak valami színt vinni az életükbe!
2021. dec. 3. 08:50
 22/23 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha nem lenne ez a virus járványhelyzet, sok magányos embern ek jól esne, hiszen gondolom csak a szereteted szeretnéd kifejezni.

Itt ahol én élek, igen a fõutcán kitaláltak ilyen dolgot.Senki sem háborgott, mindenki visszaölelt és ment tovább mosolyogva a dolgára.Még azt is mondták,hogy ki kell azt is próbálni,hogy mosolyogjunk egymásra, volt aki vissza mosolygott volt aki nem.

Ez a járvány elõtt volt.

2021. dec. 3. 11:30
 23/23 anonim ***** válasza:
Azért van akit kényelmetlenül érint. Mondjuk akit zavar a túlzott intimitás, ölelkezés. Ez a túlzott közelség. Engem is zavar, bár nem túlzott mértékben. Inkább mondanám azt, hogy meg kell adni az embernek a magánszférához való jogát. Ne másszanak a képembe! Ne ölelgessenek/puszilgassanak random idegenek! Sosem volt olyan igényem, hogy ilyet csináljak. Egy baráttal/családtaggal más a helyzet.
2021. dec. 6. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!