Gyerekkènt fiúkkal vagy lányokkal barátkoztatok inkább?
Vegyesen, de többségében lányokkal.
L.
Nő vagyok.
Inkább fiúkkal barátkoztam, mert a lányok rosszindulatú, gonosz kígyók voltak többségben. Felnőtt koromban sem sokat változott a helyzet
No vagyok. Gumibugyis kortol serdulokorig csak fiukkal baratkoztam. Utana is szerettem volna, de akkor cikive valt.
Lanyos kulseju es viselkedesu, de agyilag fiu voltam es nokent is belul ferfi vagyok.
Az egy dolog, hogy az epitokocka, homokozoban alagutepites erdekelt, most tudomany, technika, ilyenek. De a ferfiakkal tudok azonosulni, ahogy egy temaba belebuzulnak es arra kattannak. Nem intrika, pletyka, egy legjobb barat.
Az iskolás korszak előtt elég vegyesen, voltak fiú és lány barátaim is. Ebben az időszakomban sok időt töltöttem az unokatesóimmal, akik szintén lányok, viszont velük elég hamar megszakadt a kapcsolat. Aztán általánosban szinte csak fiúkkal barátkoztam, csupán egy-két lánnyal a nyolc év alatt.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!