Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meddig foglalkozik az ember a...

Meddig foglalkozik az ember a kinézetével?

Figyelt kérdés
Tudom hogy hülye kérdés,de meddig foglalkozik az ember a külsejével? Az alap ápoltságon kívül,értem azt hogy mindig jól álljon a haja,divatosan öltözködjön,az alkalja rendbe legyen,stb. 18 éves fiú vagyok,és egy mélyharapás nevű állkapocs problémám van (az emberek 90%-ának van),és nagyon zavar,mert nem tudom elfogadni magam,és nincs önbizalmam.Ezt a problémát egy műtéttel,és fogszabályzó kezeléssel helyre lehet hozni,és hatalmas eredményeket lehet elérni,konkrétan új ember lesz akin csinálnak egy ilyet,de nyílván van kockázata,mint minden műtétnek.Nagyon gondolkozom rajta hogy megcsináltassam,mert úgy érzem hogy soha nem tudnám elfogadni magam igazán,ha ezt nem csináltatom meg,és még csak 18 éves vagyok,és nem szeretném hogy a fital éveim így teljenek el.Azért kérdeztem hogy egy ember hány éves koráig foglalkozik a külselyével,mert nyílván 50 évesen már nem úgy mint 20 évesen,de gondolom azért még akkor is érdekli az embert hogy jól nézzen ki.Elsősorban idősebb emberek válaszára lennék kíváncsi,hogy ők 40-50 évesem mennyire divatoznak,stb?Úgy mint huszonévesen?

2021. nov. 10. 13:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9-es válaszoló, már 2 éve benne vagyok a csoportban. De ekkora eltérésen, és ebben a korban a fogszabályzó az állkapcs helyzetén és formáján sajnos már nem tud változtatni, csak a fogak helyzetén. Egyébként tényleg ekkora az eltérés, a képek nem hazudnak ha lefotózom magam profilból. Egyébként anyámnak is ilyen, valószínű tőle örököltem, de neki annyira minimális hogy ha olyan lenne nekem is, akkor egyáltalán nem gondolkoznék a műtéten. Nyílván nem jókedvemből vállalnám be a műtétet, de úgy érzem, hogy ha nem csináltatom meg, akkor egész életemben úgy fogok a tükörbe nézni, hogy nem tudom elfogadni magam, és azon bánkódom hogy miért nem csináltattam meg fiatalon.
2021. nov. 10. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor azt csinálsz, amit akarsz.
2021. nov. 10. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:
A szavaidból úgy veszem ki, hogy komoly a dolog. Első körben beszélgess több szakemberrel a kérdésről, ki mit mond, mi lenne kivitelezhető, kockázatok, várható eredmények stb. Ha anyukád jófej, akkor kísérjen el ő is.
2021. nov. 10. 16:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez elég egyértelmű probléma nem pedig hiúsági.

a megszüntetése iránti vágyad pedig logikus és világos.

2021. nov. 10. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!