Két éve tetszik valaki akivel barátkoztam is közel kerültünk. Ki derült hogy meleg. Miért fáj ez?
Figyelt kérdés
18/L2021. nov. 10. 13:15
11/13 anonim válasza:
"Miért fáj ez?"
Azért, mert összetörtek az álmaid, a reményeid, a vágyaid.
De majd jön más helyette.
12/13 anonim válasza:
Én is hasonlóan jártam. Barátkozni kezdtünk, aztán elkezdtem többet érezni, majd kiderült, hogy meleg a lány. Nekem nem kettő, csak egy év után derült ki.
Igen nekem is fájt és még mindig fáj (pár hete történt). De jobb, mintha visszautasított volna és odalenne, ami köztünk van. Így legalább ugyanúgy napi szinten beszélünk.
22F
13/13 anonim válasza:
Tetszik és meleg.Azért fáj,mert többet szerettél volna,mint barátság,és kiderült,hogy meleg.
Attól még lehettek barátok.
A barátság nem a nemi hovatartozástól függ.
És közöld vele bátran érzéseidet,hiszen abból baj nem lehet.
Legyél őszinte vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!