Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem érzem magam férfiasn...

Miért nem érzem magam férfiasnak? 21/f

Figyelt kérdés

Viszonylag ilyen szempontból rossz ,, mérgező,, családi környezetben nőttem az anyám még mindig dedós gyerekként kezel, nem vesz komolyan, apa úgymond papucs semmi szava nincs mindent megcsinál amit mondanak neki, eltűr mindent semmi magabiztos kisugárzása nincs. Nekem meg semmi férfias példakép nem volt a családba. 0 önbizalmam van és egyáltalán nem érzem úgy hogy férfiként tekint e majd rám valaha nő.

Elkezdtem edzeni nem tudom hosszú távon mit ad, de mit valtoztassak?

2021. nov. 8. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az edzés elég jó ötlet. A többi meg fejben dől el. Az emberek 99%a teljesen mást gondol rólad, mint te magadról. Lásd magad olyannak amilyen lenni akarsz, lassan pedig lehet azzá is válsz.
2021. nov. 8. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igazából leírtad miért. Anyukád gyerekként kezel és nem is volt soha férfi példakép előtted, ez bőven elég. Amit tehetsz, hogy kitörsz ebből, elköltözöl ha még nem tetted és próbálod felépíteni az önbizalmadat. Már az is sokat segíthet, hogy ha magadat kell ellátni, nem szólnak bele a dolgaidba és egyre inkább felnőttként viselkedhetsz. Edzés se rossz ötlet.

Ha egyedül nem megy, pszichológus is segíthet akár.

2021. nov. 8. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból írom, az edzés nem fog segíteni, el kell költöznöd, saját magad lábára állni, és ez fog igazán elindítani az "úton".

Az edzés, és az ehhez kapcsolódó dolgok kiegészítésnek jók.

2021. nov. 9. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!