Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak szombat este...

Mit csináljak szombat este milliomosként?

Figyelt kérdés

Ismerőseim mind családosak.Hiába van lovém, mégis itthon nézem az x faktort.

Céges papírokat már átnéztem délután, és semmi program.

38F

2021. nov. 6. 20:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerezz nőt. Ha van pénzed ebben a korban lesz jelentkező, ha nagyon ocsmány vagy akkor költs többet a külsődre, a lényeg h látszódjon, hogy van lóvé. Aztán társkereső, pub ahol kényelmes kezdj el nézelődni, egy nő majd tudni fogja h mit csinálj szombat esete még ha te akkor már mást is szeretnél.
2021. nov. 6. 22:22
 12/17 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
88%

Azt, amit a többi milliomos is szokott.

Ha nem tudod, mit szoktunk csinálni, akkor lebuktál.

2021. nov. 6. 22:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Randizz Vkivel.
2021. nov. 6. 22:36
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Ötös vagyok. Jó, oké, nem annyiba kerül, de lepontozás helyett inkább a lényegre kellene figyelni. Ja az már nem megy. Na nem baj, pontozzátok le ezt is. Kicseszettül vicces ahogy csak a baromságot és miegyebet látjátok mindenben.
2021. nov. 6. 22:43
 15/17 anonim ***** válasza:

#14 én nem pontoztalak le, csak ez tényleg vicces volt.

Bár lehet, ha nem a budapesti árakat nézem, vidéken összejön egy szép ház 50 misiből is.

2021. nov. 6. 23:26
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
Az, hogy milliomos vagy, nem jelent semmit. Egyrészt ha van 2-5-10-20 milliód, már milliomos vagy, de ennyi pénzzel semmire nem mész. Ha befekteted, max csak egy kis fizetés kiegészítés jön belőle, ha feléled, akkor meg pár év alatt elfogy. Másrészt az, hogy mi szeretsz csinálni, nem függ attól, hogy mennyi pénzed van, ráadásul azt is csak te tudhatod, hogy a pénzedből mennyit akarsz elkölteni.
2021. nov. 7. 05:32
 17/17 anonim ***** válasza:
85%

Hívd át a többi gazdag haverokat. Én is át szoktam hívni ilyenkor Elont és Jeffet. Egyszer jól berúgtunk és Elon elkezdett félrebeszélni, hogy olyan autót csinál, ami az űrben is tud menni. Mondom neki, ember, te már sokat ittál. Erősködött, hogy fogadjunk, ő megcsinálja. Na ilyenkor kell rá hagyni. Pár hónap múlva tényleg felküldött az űrbe egy autót baszki.

A legközelebbi összeröffenéskor Jeff azt mondta, hogy ő akkor a házát küldi fel asszonyostul. Hazament részegen és előadta az asszonynak az ötletét. Az asszony annyira ráparázott, hogy inkább elvált tőle.

2021. nov. 7. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!