Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiként vehetek tampont meg...

Férfiként vehetek tampont meg egészségügyi betétet a barátnőmnek, vagy kínos/kinéznek érte?

Figyelt kérdés
Ha pl. egyedül vagyok a pénztárnál állok a sorban és teszem fel a futószalagra, vagy húzza le a pénztáros akkor ott nem kellemetlen, vagy kínos ha férfiként veszek ilyet? Nem néz ki érte a pénztáros, vagy aki előttem/mögöttem áll a sorban? Hogyan lehet az ilyet megoldani?

2021. nov. 6. 19:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
Én ezeket a dolgokat simán megveszem a feleségemnek. Akkor vagyok bajban, ha éppen nincs a betanult márkából, de akkor telefonos segítséget kérek.
2021. nov. 6. 20:38
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem vehetsz. Megtiltom!
2021. nov. 6. 20:41
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem magyar kerdes lenne, azt hinnem, troll.
2021. nov. 6. 20:51
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Egyszer a R0ssmannban voltam, mikor 18-as pakk gumit vásároltam, hogy tudjak mit a férjem f*rkára húzni majd (mit mondjak, több hónapig is elég, és olcsóbb darabja, mint a 3-as doboz :))

A sorban mögém állt egy 16-17 év körüli srác-lány pár, a fiú egy csomag egészségügyi betétet szorongatott. Mikor a pénztáros lecsippantotta a kotonjaim, hallom, hogy a srác a lánynak kuncogva odasúgja, hogy "azt nézd! Na az már muníció!" Hihihi - nevetett vissza a lány.

A pénztáros is mosolygott rám, én pedig kedvesen vissza őrá, majd a fiatalokra, ezután vállvonva hozzáfűztem, hogy "nekem legalább jó lesz az estém!"

A srác kezéből majdnem kiesett a betét, annyira meglepődött és mind a ketten olyan vörösek lettek, mint paprika. A pénztáros is csak nevetett :D

2021. nov. 6. 20:53
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Hány éves vagy...? Ha elmúltál 12, elég gáz ez a kérdés. Ha nem troll vagy.
2021. nov. 6. 21:36
 16/18 anonim ***** válasza:
95%

Dede.

Kitílthatnak a boltból egy életre, téged is és a családodat is.

2021. nov. 8. 18:12
 17/18 anonim ***** válasza:
97%
Minden nő menstruál és minden nő elvárja a férjétől/barátjától, hogy vegyen neki tampont/betétet ha éppen ő megy le a boltba, tehát nincs olyan nő a Földön aki ez miatt kinézne. A férfiak is tisztában vannak azzal, hogy a feleségednek/barátnődnek/lányodnak/anyádnak veszed, nem pedig azért, hogy feldugd magadnak. Gondolj csak bele, ha te látnál a boltban egy férfit betétet vagy tampont vásárolni, mit gondolnál? Annyit, hogy valamelyik nőnemű rokonának veszi. Na rólad is csak ennyit gondol mindenki amikor meglátják, hogy ilyet veszel. Mindenki vett már, senkit sem érdekel. Kb olyan mintha WC papírt vagy fogkrémet, tusfürdőt vennél.
2021. nov. 8. 18:15
 18/18 anonim ***** válasza:
94%
Egyáltalán nem kínos,nekem pl sokszor apum veszi mert ő jár gyakrabban bevásárolni.
2021. nov. 18. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!