Férfiként vehetek tampont meg egészségügyi betétet a barátnőmnek, vagy kínos/kinéznek érte?
Egyszer a R0ssmannban voltam, mikor 18-as pakk gumit vásároltam, hogy tudjak mit a férjem f*rkára húzni majd (mit mondjak, több hónapig is elég, és olcsóbb darabja, mint a 3-as doboz :))
A sorban mögém állt egy 16-17 év körüli srác-lány pár, a fiú egy csomag egészségügyi betétet szorongatott. Mikor a pénztáros lecsippantotta a kotonjaim, hallom, hogy a srác a lánynak kuncogva odasúgja, hogy "azt nézd! Na az már muníció!" Hihihi - nevetett vissza a lány.
A pénztáros is mosolygott rám, én pedig kedvesen vissza őrá, majd a fiatalokra, ezután vállvonva hozzáfűztem, hogy "nekem legalább jó lesz az estém!"
A srác kezéből majdnem kiesett a betét, annyira meglepődött és mind a ketten olyan vörösek lettek, mint paprika. A pénztáros is csak nevetett :D
Dede.
Kitílthatnak a boltból egy életre, téged is és a családodat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!