Megszakitanatok e a kapcsolatot egy olyan anyaval,vagy mit tennetek,akinek a sajat szorakozasa fontosabb,mint a halalos beteg lanya külföldön,es meg csak fel sem hivja?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 08:12
11/17 anonim válasza:
Csak a te oldaladat ismerjük, de még ez is erős túlzás, mert még azt sem.
Ha áldozatos, szerető és jó anyád volt eddigi életed során, akkor van valami, amit nem mondasz el.
Ha meg soha nem volt jó anya, tojt rád világ életében, akkor meg miért csodálkozol? Csak azt nyújtja ami a lényege.
Te tudod, hogy melyik az igaz rátok nézve, mi innen a monitor mögül nem sok mást mondhatunk.
12/17 anonim válasza:
"Egyetlen lanya vagyok az öt fiu testverem mellett,..."
Az 5 fiútestvéred hogy állt a történetedhez?
És anyáddal kapcsolatban mit mondtak?
13/17 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ismered a történet hiteles hátterét. Írok egy példát: Eszem ágában sem jutna kapcsolatot tartani egy olyan leszármazottammal, akit felneveltem, kitaníttattam szeretettel, majd köszönés nélkül hátat fordítva katapultált volna külföldre, amikor erre kedvezőnek találta a helyzetét.
14/17 anonim válasza:
Mi vett rá erre? Azért az már nagyon durva dolog
15/17 anonim válasza:
Akkor sok probléma lehetett már előzőleg is köztetek. Németországba mentél öngyilkosnak???
16/17 anonim válasza:
Ezt egy pszichológussal kellene megbeszélned.
17/17 anonim válasza:
anyadnak igaza volt. en se foglalkoztam volna veled. meg az ongyilkossagot se tudtad rendesen elvegezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!