Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha távoli országban nyaralsz,...

Ha távoli országban nyaralsz, és valahol magyarul beszélgetnek számodra ismeretlenek, te odamész hozzájuk, hogy te is magyar vagy?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 20:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

Most őszintén!

Az ilyen 2-es meg 7-es szintű primitív alkoholistákhoz hasonlókkal mégis milyen közös témám lehetne?!

Amúgy itthon sem állnék le velük beszélgetni.

2021. nov. 3. 21:58
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
A #2-es meg a #7-es ugyanaz az ember, magával beszélget, csak azt hiszi, hogy itt mindenki bekajálja a hülyeségeit, egy gyökér trollgoblin, ne foglalkozzatok vele.
2021. nov. 3. 22:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítottan én is, mert azonos a stílus.
2021. nov. 3. 22:12
 14/18 anonim ***** válasza:
81%
csak ha amugy is szimpatikusak, akkor magyarul odakoszonok, es megyunk tovabb a dolgunkra.
2021. nov. 3. 23:25
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

A legjobb érzés amikor nyaralsz a tömött Olasz parton majd meghallod a háttérben, hogy: "a rák egye ki a szívedet"

Ebből tudod, hogy sosem vagy egyedül.

2021. nov. 3. 23:51
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Eddig még sosem hagytam el Európát, itt eszembe se jutna bárkihez odamenni. Egy sokkal távolabbi helyen, más kontinensen már simán odamennék valakihez, HA szimpatikus. De ott is csak valami elhagyatott helyen, egy pörgős nagyvárosban ugyanúgy ignorálnám a magyarokat.
2021. nov. 3. 23:54
 17/18 anonim ***** válasza:
86%

Miért tenném?

Egyetlen egyszer volt ilyen, gond volt a vasútközlekedéssel a reptér fele, és egy magyar párral összefogtunk hogy hívjunk taxit, mert ők is ugyanazt a gépet próbálták elérni amit én.

Tehát persze, ha van rá racionális indok akkor megteszem, de "csak úgy" nem, minek?

2021. nov. 4. 15:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#15 nekem épp ez a bajom Krakkóval. Imádom egyébként, csodálatos város, de hogy a központban 100 métert nem lehet úgy megtenni, hogy ne kezdjen valaki hangosan bazmegezni mellettem, az kiakasztó.
2021. nov. 4. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!