Mi volt eddig a legrosszabb kamu szöveg, amivel szakítottak veled?
"Elegem van a hülyeségeidből!"
Ezt úgy, hogy kb én mindent megtettem érte ő meg kb értem semmit és 1x hibáztam mert elöbbi nap buliztam és másnap nem tudtam neki írni!
"Egyedül most jobb lenne nekem" persze 2 napra rá, már más palija volt!Akkor elkapott az ideg és lementem és jól összevertem a palit a lányt meg elküldtem melegebb éghajlatra, persze fel lettem jelentve, de semmi nem lett belőle! :D
24 évesen már elegem van a nőkből, egyszerűen nem őszinték...
Ja meg a kedvencem: "2 embert szeretek, de te egyik se vagy!" 3 hónapos kapcsalatban!Mai napig nem értem, hogy akkor mit akart tőlem!
Örök életre megjegyeztem azt a rövid választ, amit egyszer hallottam egy csaj szájából amikor megkérdezték tőle, hogy "van pasid, vagy szingli vagy"?
Az volt a válasza, hogy "ez mindig csak attól függ, hogy ki az aki ezt kérdezi".
Egy pasi azt mondta nekem hogy nem akar megbántani azzal hogy lefekszik velem.
Szex kapcsolat volt egy ideig.
2 év után el mertem mondani neki, hogy 25 évesen megerőszakoltak.
Szakított velem, mert "undorító" vagyok és ha tudta volna akkor nem jön velem össze.
"Túl nagy a távolság."
Pest - Gödöllő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!