Amikor nővel beszélek pl ugyintéző kb egy perc mulva összehúzzák a kardigánt/kabátot magukon. Olyan irritálo. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Miert lehet az, hogy vkivel szimplan beszélek szemébe nézve nem is erdekel semmi csak amirol szó van, a banki/postai ügyintézés vagy ha bejon a főnök, es beszélek vele, erre kényszeresen neki kezdenek a korabban nyitott kabátot/pulóvert összehúzni magukon.
Én általában zártan öltözöm.
#fura magatartás
2021. nov. 3. 06:37
11/15 anonim válasza:
Lehet, hogy csak túl terjengős, körülményes vagy (ld. 1. és 7. választ).
12/15 anonim válasza:
Nekem nem kell, hogy nézzék a mellem, ha férfival beszélek, alap, hogy összezárom, vagy feljebb húzom a felsőm.
13/15 anonim válasza:
Amúgy meg simán megkérheted őket, hogy gombolja ki, mert szeretnél többet látni a melléből.
15/15 anonim válasza:
Azt mondod - "Nem vizslatok semmit.Szimplán szemükbe nézve beszélek." , az talán nem is lenne baj, de lehet, hogy zavaróan hosszantartóan keresed a "szembenézést" , mert akkor érzed, hogy csak veled vannak elfoglalva - ez sok ember számára zavaró lehet, olyan erőszakos bámulásfélének tűnhet. Nézz néha máshová is, nem kell egyvégtében erőltetni a szemkontaktust - főleg, ha ez gyakran előfordul - és igen valószínű az öltözeted miatti hirtelen személyiségi benyomás, ami leírásod szerint is nyilvánvalóan zárt, v. konzervatív, nevezzük bárminek, ami elüt az átalagostól - közrejátszik, szerintem. Mami72
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!