Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor nővel beszélek pl...

Amikor nővel beszélek pl ugyintéző kb egy perc mulva összehúzzák a kardigánt/kabátot magukon. Olyan irritálo. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Miert lehet az, hogy vkivel szimplan beszélek szemébe nézve nem is erdekel semmi csak amirol szó van, a banki/postai ügyintézés vagy ha bejon a főnök, es beszélek vele, erre kényszeresen neki kezdenek a korabban nyitott kabátot/pulóvert összehúzni magukon.

Én általában zártan öltözöm.

#fura magatartás
2021. nov. 3. 06:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Ez azért van, mert elege van a szerencsétlennek a hülyékből és szabadulna. Ha ezt tudod, akkor el tudod érni, hogy kigombolja az ingét:)
2021. nov. 3. 06:49
 2/15 anonim ***** válasza:
15%

Nincs ebben semmi fura.

Ösztönösen ha szimpátiát akarunk elérni, akkor 'leutánozzuk' a beszélgető partner mozdulatait. Jelen esetben Te zárt öltözetben vagy és ők igyekeznek hozzád hasonlóan öltözködni így szeretnék elnyerni a bizalmadat.

2021. nov. 3. 06:58
 3/15 anonim ***** válasza:
8%
Baromira nem:)
2021. nov. 3. 07:00
 4/15 A kérdező kommentje:
3# te melyikre reagáltál?
2021. nov. 3. 07:03
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell olyan feltűnően bámulni a keblét!
2021. nov. 3. 07:22
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Dementor vagy? 😃 Sztem pótcselekvés. Nagyon vizslatod őket és kényelmetlenül érzik magukat.
2021. nov. 3. 07:25
 7/15 anonim ***** válasza:
94%

Én nőként akkor csinálok ilyen felesleges mozdulatokat, (abban az esetben felesleges, ha valóban nem a vizslató tekinteted elől próbáltak a ruha mögé bújni) mikor úgymond "szabadulnék" már de nem szeretném megbántani az illetőt, de mivel végig kell hallgatnom, a számomra lassú vagy unalmas vagy épp bosszantó mondandóját, ezért pl összefogom magamon a ruhát, keresztbe teszem a kezem, egyik lábamról a másikra állok, ha már nagyon nem bírom, akkor akaratlanul is többször az ajtó felé pillantok.

Lehetséges, hogy a beszédstílusod olyan, hogy a második mondat után már menekülni akarnak. Én személy szerint nem szeretem mikor valaki túl lassan, vagy túl részletesen, szájbarágósan magyaráz, hisz az előre vetíti, hogy 6x addig fog tartani, mintha csak a lényeget közölné. Vagyis már előre úgy érzem, hogy az időmet fogja rabolni.

2021. nov. 3. 07:27
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is az jutott eszembe, hogy zavaróan bámulod a mellüket.
2021. nov. 3. 07:39
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem vizslatok semmit.

Szimplan szemukbe nézve beszélek.

De akkor irritálo lehetek

2021. nov. 3. 07:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tájékozatlan. Nem akarnak veled közösséget vállalni szerintem.
2021. nov. 3. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!