Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire szokott megviselni...

Mennyire szokott megviselni az óraátállítás?

Figyelt kérdés

Sok nem idős, sőt kimondottan fiatal embernek is felborul valamennyire a napirendje ettől, hiszen máskor éhes, máskor fáradt, rosszabb lesz az időérzékelése stb., mint amikor a napirendje szerint kellene történnie, ezért a kötelességeit is kevésbé hatékonyan tudja teljesíteni.

Nálatok ez mennyire van jelen? Szeretnétek, ha végre megszűnne?

2021. nov. 2. 17:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A telefon, laptop átáll magától, észre se lehet venni...

Engem nem zavar meg semennyire. Első napján párszor eszembe jut, hogy "na, eddig még csak X óra lett volna most", meg ilyenek, de aztán következő nap már nem is gondolkozok rajta.

2021. nov. 2. 19:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem csak egy műszakos munkarend létezik
2021. nov. 2. 19:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Olyan szempontból nem zavar, hogy most nem fél nyolc van, csak fél hét, de olyanból igen, hogy totál összezavarja az időérzékem, tehát gyakorlatilag fogalmam sincs, hogy hány óra van. És mivel én éjjel (is, mert váltott műszakban) dolgozom, amikor így át kell állni, zavar, mert tovább kell fennmaradni, én meg pacsirta típus vagyok. Korán kelni sokkal könnyebben tudok, mint tovább fennmaradni.
2021. nov. 2. 19:34
 14/15 anonim ***** válasza:

10

Telefon és laptop is àtáll magától, dehogynem dolgozok, 30éves vagyok

2021. nov. 2. 19:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Az állítás nem zavar, amúgy se óraütésre szoktam enni, aludni. Egy óra eltérés nem számít.

Viszont az őszi kikészít, mostantól vaksötétben érek haza amit utálok, emiatt most elég depressziós kezdek lenni..

2021. nov. 3. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!