A tiszta értelmi beállítottság nem tudja boldogsághoz vezetni az embert?
Szeretném hinni hogy a tiszta értelmem vezet az életben és ezáltal boldog vagyok.
Ugyanakkor szükségem van a belső világom megélésére, az érzelmeim kimutatására, a nem anyagi dolgok megismerésére, elfogadására.
Miért ne lehetne boldog az, ki csupán a mérhető, tanult, vagy épp a társadalmi elvárásoknak megfelelően él?
S miért ne lehetne boldog az ki spirituálisan éli az életét?
Vagy ötvözi és így ezáltal teszi kerek egésszé az őt körülvevő világot.
A boldogság az egyénből fakad, ő határozza meg mitől boldog, s mitől nem.
Ha megkérdezed, hogy mit nevezünk értelemnek?
A józan ész, amikor tudatosak vagyunk… tehát ha tudatosan éled az életed, és ilyen beállitottságú vagy akkor lehetsz-e boldog?
Szerintem nem...bár, akkor is lesz aki rávágja, hogy ő boldog..de ezek nem őszinte boldogságok...
Persze. Sőt. Bármi, ami tiszta, végső soron elvisz istenhez.
Engem pont ez vitt el a végső boldogsághoz.
Mindig logikusan gondolkodtam, és fejlesztettem magam. Kizárólag értelmet használtam, kerestem.
Az elmém egyre csak tosztult és emelkedett. Egyre közelebb kerültem magamhoz, egyre jobban írtottam kifelé a betegségeimet. Rátaláltam az érzelmek hatalmas világára, erejére. A szeretet univerzalitására.
Szóval ha nekem nincs tiszta értelem az elején, akkor most sehol se tartanék.
Ehelyett egységben élek, teli hatalmas szeretettel, örömmel, stressz és félelem, és betegségek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!