Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar társadalom miért...

A magyar társadalom miért nőgyűlölő?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki nekem esne, szeretném leírni a tapasztalataimat és, hogy én mit értek nőgyűlölet alatt.

Sajnos azt látom és hallom a környezetemben elő férfiaktól, hogy le nézik a nők által végzett munkákat, a nők tudását és erejét.

Egy kapcsolatban uralni és ledominálni akarnak minket. És a másik amitől kifordul a gyomrom, hogy prédaként tekintenek ránk és csak használati tárgyak vagyunk.

Tényleg sokszor azt érezteti velem, hogy nem vagyok több, mint egy takarítónő, szakács, prostituált és egy két lábon járó tenyész kanca. Az, hogy ezek mellett pedig 12 órat dolgozom naponta a munkahelyemen, az csak hobbi.

Biztosan akad olyan férfi, aki nem így kezeli a nőket, (bár ilyennel én sajnos még nem találkoztam) de a kérdésem inkább az lenne, hogy ez a gondolkodás a feminizmus ellenére, hogy - hogy nem változott?

Most nem akarom egyébként a jogegyenlőséget egy pillanatra se belekeverni, mert arról én is azt gondolom hogy megvalósult.

2021. okt. 31. 12:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%
Viktor Vikátorovics Traktorovics Viktorta miatt.
2021. okt. 31. 15:49
 12/23 anonim ***** válasza:
72%

4-esnél ott a válasz. De erre meg jön az a viszont válasz, hogy a férfiaknak meg csak a "jó" nők kellenek. Úgyhogy itt nem nő gyűlöletről, férfi gyűlöletről, hanem gyűlöletről van szó. A társadalom betegségéről.

Arról más nem tehet hogy te milyen társsal jöttél össze.

Én itt vagyok egy olyan kivételnek amilyet "keresel". De itt is roh@dok meg egyedül.

A feminizmus nem a nőkért van. A feminizmus felhasználja, kihasználja a nőket. Az ember csak egy katona, egy dolgozó a hatalmasok szemében. És elhitették a nőkkel is, hogy ők maguk is dolgozó katonák, ennek ellenére, ahogyan írod az elvárt tiszteletet, megbecsülést, így sem kapják meg.

2021. okt. 31. 16:06
 13/23 anonim ***** válasza:
41%
A prédáról meg annyit, hogy, ha te prédának öltözöl, fested magad, akkor mi a csodálkozás tárgya, lényege? A nőknek vannak női ösztöneik, a férfiaknak vannak férfi ösztönei, bonyolult?
2021. okt. 31. 16:10
 14/23 anonim válasza:
48%

"Prédának öltözöl, fested magad"???!!! Jézusom! Szexizmus a köbön. Áldozat-hibáztatásról hallottál már kedves utolsó?

A baj itt az, hogy javarészt férfiak válaszoltak a kérdésedre.

Kívánom nekik, hogy szülessen jó sok lány-gyermekük, talán megértik, miről beszélünk...

2021. okt. 31. 18:48
 15/23 anonim ***** válasza:
65%
Engem oszt lenézhetnek tojok a fejükre. Nem tud felidegesíteni a dolog.
2021. okt. 31. 18:54
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
En nem tartozom ezek a ferfiak koze.. de latom h sok ilyen van.. Viszont azt is latom h a nok ezt hagyjak... Kihivoan oltoznek, csak a kulsejukkel foglalkoznak, nemtesznek le semmit az asztalra, el kell tartani oket.. a kapcsolathoz csak a testuket adjak kb. Ez foleg a fiatalabbakra igaz, de kozuluk egyre tobbre. Plusz az idosebb palikra is ramennek.. ezek utan az a pali mas novel is igy fog akarni banni 🤔 Szal kb maguknak csinaljak ezt a nok.. es azok.a nok is emiatt szivnak akik nem ilyenek. Ez sztem nevelesen is mulik.. h mar 16evesen reggelig razza vhol a segget meg kitudja micsinal..
2021. okt. 31. 22:20
 17/23 anonim ***** válasza:
55%
1# én meg az ostoba férfiakat!
2021. nov. 1. 15:25
 18/23 anonim ***** válasza:
9#miert probléma ha a párod így vélekedik rólad? Ez komolyan kérdezed? Ez normális emberre hatással van mások véleménye, így alakul ki a személyisége és ettől lesz olyan ember amilyen. Tudod egy társadalomban élünk és egymást formáljuk.
2021. nov. 1. 15:29
 19/23 anonim ***** válasza:

17-es!

És ki kérdezte?

2021. nov. 1. 15:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Senki, én az első válaszolóra reflektáltam. Tudtommal ez is egy lényege az oldanak.
2021. nov. 1. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!