A magyar társadalom miért nőgyűlölő?
Mielőtt bárki nekem esne, szeretném leírni a tapasztalataimat és, hogy én mit értek nőgyűlölet alatt.
Sajnos azt látom és hallom a környezetemben elő férfiaktól, hogy le nézik a nők által végzett munkákat, a nők tudását és erejét.
Egy kapcsolatban uralni és ledominálni akarnak minket. És a másik amitől kifordul a gyomrom, hogy prédaként tekintenek ránk és csak használati tárgyak vagyunk.
Tényleg sokszor azt érezteti velem, hogy nem vagyok több, mint egy takarítónő, szakács, prostituált és egy két lábon járó tenyész kanca. Az, hogy ezek mellett pedig 12 órat dolgozom naponta a munkahelyemen, az csak hobbi.
Biztosan akad olyan férfi, aki nem így kezeli a nőket, (bár ilyennel én sajnos még nem találkoztam) de a kérdésem inkább az lenne, hogy ez a gondolkodás a feminizmus ellenére, hogy - hogy nem változott?
Most nem akarom egyébként a jogegyenlőséget egy pillanatra se belekeverni, mert arról én is azt gondolom hogy megvalósult.
4-esnél ott a válasz. De erre meg jön az a viszont válasz, hogy a férfiaknak meg csak a "jó" nők kellenek. Úgyhogy itt nem nő gyűlöletről, férfi gyűlöletről, hanem gyűlöletről van szó. A társadalom betegségéről.
Arról más nem tehet hogy te milyen társsal jöttél össze.
Én itt vagyok egy olyan kivételnek amilyet "keresel". De itt is roh@dok meg egyedül.
A feminizmus nem a nőkért van. A feminizmus felhasználja, kihasználja a nőket. Az ember csak egy katona, egy dolgozó a hatalmasok szemében. És elhitették a nőkkel is, hogy ők maguk is dolgozó katonák, ennek ellenére, ahogyan írod az elvárt tiszteletet, megbecsülést, így sem kapják meg.
"Prédának öltözöl, fested magad"???!!! Jézusom! Szexizmus a köbön. Áldozat-hibáztatásról hallottál már kedves utolsó?
A baj itt az, hogy javarészt férfiak válaszoltak a kérdésedre.
Kívánom nekik, hogy szülessen jó sok lány-gyermekük, talán megértik, miről beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!