A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
58 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nem, de a többségnél még így is jobb vagyok.
3/16 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám, hogy több jó van bennem, mint rossz.
5/16 anonim válasza:
Hát mondhatni,mert mivel nem csináltam semmit olyan rosszat,amivel nagyon rossz ember lennél.
Nyilván énb is tettem az tűzre,de inkább balhéjaim úgy 60% vagy nem direkt csináltam,vagy valamelyik hülyegyerek nekem jött/felhergelt..
6/16 anonim válasza:
Azt írtam, hogy igen, de az a baj ezzel, hogy minél inkább hangoztatod annál nevetségesebben hangzik, szóval ez egy olyan dolog amit általában mások mondhatják el rólad, de magad nem fejezheted ki
Szóval csak így halkan jegyezném meg
De, hogy lehetnék jobb is persze az is biztos, erről szólnak a napjaim, a fejlődés és az önelfogadás vékony ágán kacskaringózni :D
7/16 anonim válasza:
Igen, és rendre meg is szívom miatta. Emberi kapcsolataimban nem, de például a munka világában, vagy úgy egyáltalán "az életben" többre jutnak a rosszindulatú, rafinált emberek, akik simán keresztbe tesznek ártatlan embereknek.
9/16 anonim válasza:
Annak hittem magam, de egyre inkább rájövök, hogy tévedtem.
10/16 anonim válasza:
Én is inkább úgy fogalmaznék, hogy több bennem a jó, mint rossz, és próbálok jó ember lenni (maradni?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!