Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azért nincs barátnőm, mert...

Azért nincs barátnőm, mert kicsit túlsúlyos vagyok, vagy amúgy se lenne?

Figyelt kérdés

Alapvetően igényes vagyok, ápolt meg minden csak kissé túlsúlyos. Nem nézek ki olyan elviselhetetlenül, de emiatt sose volt önbizalmam, vagy amikor volt akkor nem tetszettem.

Amúgy zárkózott vagyok, nem járok sehova. Lehet inkább az. Abaj, hogy nem is kerülök nőkkel egy légtérbe. Volt, hogy olyan lányok néztek meg, akiknek volt valamijük vagy kezdtek velem szimpatizálni. De csak ha szóba kerülök bárkivel, mert amúgy ritka. Próbálok mindig lefogyni, de nehézkes

2021. okt. 29. 07:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hát hiába magyarázol.
2021. okt. 30. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Akkor hidd azt, hogy azért nincs mert kövér vagy, én aztán pont l*szarom. Leírtam a valóságot és ennyi.
2021. okt. 31. 00:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Nő vagyok.

Nem a túlsúlyod miatt nincs párod. Esetleg egy pszichológust is javaslok - hidd el, nemcsak a diliseknek jön jól! ;)

Az egészséged és a saját magaddal való megelégedés miatt leadhatsz valamennyit, de írtad, hogy rajta vagy, így hajrá!

2021. okt. 31. 00:40
 14/14 A kérdező kommentje:

12 bunkó kövér ember.

pont az a fajta vagy, aki tetteti, hogy jól érzi magát kövéren amúgy meg egy bunkó

2021. okt. 31. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!