Mi lehet a gondja? Agyi probléma? Vagy csak szokás?
Figyelt kérdés
Van egy lakótársam, nagyon okos és kedves lány. Azt vettem észre, hogy gyakran ül a szobájában és zenét hallgat fülessel, viszont előre hátra himbálózik, hintázik közben. Kétszer is rányitottam, mert nem hallotta a kopogást. Aggódjak, keressek másik albérletet? Köszi előre is!2021. okt. 28. 17:44
1/14 anonim válasza:
Igen, keress másik albérletet!
De nem magad miatt, hanem szegény csaj miatt, mert láthatóan nem vagy 100-as!
2/14 anonim válasza:
Ez komoly kérdés? Ugyan mi a búbánatért aggódnál? Vannak, akik magukban táncikálnak is a zenére, mások dúdolnak. Nincs ebben semmi különös. A kopogást bizonyára te sem hallanád, ha zenét hallgatnál fülessel.
3/14 anonim válasza:
Miért baj az, ha hintázik zenehallgatás közben?
4/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul írtam le. Előre-hátra dől, nagyon, közben be van dugva a füle. Nem az a "hallgatok zenét, mozgok rá" vagy dobolok a lábammal. Nem véletlenül írtam ki a kérdést, ha táncolna, az tök természetes, de ez a valami nem az.
2021. okt. 28. 17:51
5/14 anonim válasza:
Nem agyi probléma, éppen alfa állapotban van, amikor kikapcsolja a külső ingereket és csak arra koncentrál, amivel éppen foglalkozik. Olyan dolog ez, mint amikor egy író, költő, művész (festő, szobrász stb.), sőt kísérletező (gondolkodó) tudós "ihletett" állapotban van.
6/14 anonim válasza:
Na és, így hallgat zenét, nem kell mindenféle hülyeséget beleképzelni.
7/14 A kérdező kommentje:
5, köszönöm!
2021. okt. 28. 17:56
8/14 A kérdező kommentje:
Neked biztosan affektamajom 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
2021. okt. 28. 18:08
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. okt. 28. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!