Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a problémája, gondja az...

Mi a problémája, gondja az ilyen embernek?

Figyelt kérdés

Lent sétáltatom a kutyám,mini yorkie,egyszer csak elő bukkan szemből két nő !

Az egyik 50 körüli (volt már pár undorító megnyilvánulása felém mikor nem is tudom kicsoda,nem is ismerem)

A nénike ,nézd de aranyos tündéri kiskutya, a nő ...egy lekezelő,undorító stílusban...jajj de kis cuki de kis aranyos ,mellesleg teli szájjal.Fel is akadtak a szemeim ,se a kutyam sem pedig én nem bántottuk !

Későn fordultam már meg ,mikor kiabálva ,nagy hanggal láttad milyen ocsmány,rusnya a lány? És nevet !

következő ...Még jó műltkorjában el ugrottam boltba,siettem vissza a kocsihoz mert már majdnem le szakadt a karom,2 kocsi állt csak ,el lehetett férni bőven volt hely ,erre ismét csak mit ordít egy undorító stílusban ...nézd már majdnem nekem jött a kis k..a és hogy rázza a p..át ! A közelében sem voltam ,rázni nem ráztam majd meg haltam a csomaggal a kezemben !

Múltkor mentem anyáért vittem kontrolra vissza ,erre ismét össze futottam vele ,kohány dolgozhat,itt van tőlünk nem mesze egy középsuli és feszt kint dohányzik ...meséltem mutternek a sztorikat ő is csak nézett,erre köszön ,hogy szia ! Mind a ketten csak pislogtunk ,még kérdeztem is ,hogy ismeri -e de ő se tudja ,hogy kicsoda.

Már félek komolyan ettől a nőtől. Nem értem egy teljesen vad idegen nőnek ez valami kielégülést okoz ,hogy így kóstolgat?

2019. nov. 22. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Alkesz es/vagy drogos, nincs jelentosege. Valamiert kipecezett, valoszinuleg irigyseg
2019. nov. 22. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem is vagy csúnya :(
2019. nov. 22. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne félj tőle! Ereszd el a füled mellett a megjegyzéseit. Elhiszem, hogy sértőn viselkedik, de ne törődj vele.

Esetleg egyszer sétáljatok legalább 3-an arra felé, ahol véled őt és ha ismét gyaláz, akkor a két tanúra támaszkodva, jelentsd őt fel rágalmazásért, de inkább hagyjad.

2019. nov. 22. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Fejben van neki problémája, ne foglalkozz vele, tele van a világ hülyékkel. Nem bosszantsd fel rajta magad, legyen az ő baja. Ha magadra veszed és foglalkozol vele - na pont azzal okozol neki "kielégülést", sz.jál rá az a letutibb módszer.
2019. nov. 22. 13:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves4# !

Rengeteg üzenetet kaptam és segítséget az írásomra,és senkinek nem okozott gondot,nem volt probléma a kategória besorolása és ,hogy mutternek hívom itt az édesanyám !

Ha kötözködni van kedved vagy esetleg unatkozól akkor szépen meg kérlek ne itt ,mert erre nagyon nem vagyok vevő ! Megértésed köszönöm előre is !

2019. nov. 22. 13:28
 6/9 A kérdező kommentje:

És nagyon szépen köszönöm,akik normálisan írnak !

Nagyon jól esik ,és meg fogadom a tanácsokat !

2019. nov. 22. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Kötözködésnek nem nevezném, hogy az oldal szisztémájának megbontását megjegyzem, plusz azt, hogy valaki kocsis módon mutternek hívja az anyját. Ez utóbbi azért lehet mégiscsak kötekedés, de attól még elég alpári ez lánytól főleg.
2019. nov. 22. 13:38
 8/9 A kérdező kommentje:

Meg kérdezhetem,hogy ha nem a témához szólsz azzal kapcsolatban ami a kiírás akkor minek írtál ?

Azért ,hogy kritizálj másokat,mert neked valami úton módon nem tetszik valami és meg szólj másokat?!

Miért nem lapoztál,néztél szét jobban ,kerestél mást ?

Mindenhova oda böfögsz ? Ez is kocsis megnyilvánulás volt tőlem lány létemre? Szerintem csak egy mezei kérdést tettem fel neked !

2019. nov. 22. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Olvasd csak vissza 78%-os gyökérkedését és a rá adott válaszaidat, rögtön meglátod, mi a probléma. Neki nem tetszett valami, elkezdett szapulni, te felvetted a védekező-pózt és mivel nyeregben érzi magát, csinálja tovább a fesztivált.

Pontosan ugyanez játszódik le a szipirtyóval is az utcán. Valószínűleg irigy valamelyik testi adottságodra, aztán felveszi ezt a proli, beszólogatós stílust hogy ha neki szar, neked is legyen az. A korlátolt, buta és irigy emberek egyetlen eszköze arra, hogy lerántsák magukhoz a normálisabbakat. Mivel kedvére való volt a reakciód (értsd: örömet okoz neki, hogy szenvedsz), az életben nem fogja abbahagyni, míg nem változtatsz rajta.

Hogy mit csinálj? Legutóbb egy üzletben, a kasszánál szólogatott be mögöttem ugyanilyen sunyin egy vén k. a lányának, hangosan olvasgatta fel, hogy milyen termékeket veszek (megengedhetem magamnak, hogy más legyen a kosaramban, mint az átlag emberek), röhögött rajta. Felé fordultam, ránéztem az ő vásárolnivalójára, rámosolyogtam, majd szó nélkül visszafordultam a pénztároshoz. Köpni-nyelni nem tudott. Ezt kell tenni velük, magabiztosságot sugározni feléjük. Ha külön belé akarsz rúgni, jól láthatóan felméred tetőtől-talpig, majd utána vigyorogsz rá, hidd el, le fog esni a magas lóról.

2019. nov. 22. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!