Mi a problémája, gondja az ilyen embernek?
Lent sétáltatom a kutyám,mini yorkie,egyszer csak elő bukkan szemből két nő !
Az egyik 50 körüli (volt már pár undorító megnyilvánulása felém mikor nem is tudom kicsoda,nem is ismerem)
A nénike ,nézd de aranyos tündéri kiskutya, a nő ...egy lekezelő,undorító stílusban...jajj de kis cuki de kis aranyos ,mellesleg teli szájjal.Fel is akadtak a szemeim ,se a kutyam sem pedig én nem bántottuk !
Későn fordultam már meg ,mikor kiabálva ,nagy hanggal láttad milyen ocsmány,rusnya a lány? És nevet !
következő ...Még jó műltkorjában el ugrottam boltba,siettem vissza a kocsihoz mert már majdnem le szakadt a karom,2 kocsi állt csak ,el lehetett férni bőven volt hely ,erre ismét csak mit ordít egy undorító stílusban ...nézd már majdnem nekem jött a kis k..a és hogy rázza a p..át ! A közelében sem voltam ,rázni nem ráztam majd meg haltam a csomaggal a kezemben !
Múltkor mentem anyáért vittem kontrolra vissza ,erre ismét össze futottam vele ,kohány dolgozhat,itt van tőlünk nem mesze egy középsuli és feszt kint dohányzik ...meséltem mutternek a sztorikat ő is csak nézett,erre köszön ,hogy szia ! Mind a ketten csak pislogtunk ,még kérdeztem is ,hogy ismeri -e de ő se tudja ,hogy kicsoda.
Már félek komolyan ettől a nőtől. Nem értem egy teljesen vad idegen nőnek ez valami kielégülést okoz ,hogy így kóstolgat?
Ne félj tőle! Ereszd el a füled mellett a megjegyzéseit. Elhiszem, hogy sértőn viselkedik, de ne törődj vele.
Esetleg egyszer sétáljatok legalább 3-an arra felé, ahol véled őt és ha ismét gyaláz, akkor a két tanúra támaszkodva, jelentsd őt fel rágalmazásért, de inkább hagyjad.
Kedves4# !
Rengeteg üzenetet kaptam és segítséget az írásomra,és senkinek nem okozott gondot,nem volt probléma a kategória besorolása és ,hogy mutternek hívom itt az édesanyám !
Ha kötözködni van kedved vagy esetleg unatkozól akkor szépen meg kérlek ne itt ,mert erre nagyon nem vagyok vevő ! Megértésed köszönöm előre is !
És nagyon szépen köszönöm,akik normálisan írnak !
Nagyon jól esik ,és meg fogadom a tanácsokat !
Meg kérdezhetem,hogy ha nem a témához szólsz azzal kapcsolatban ami a kiírás akkor minek írtál ?
Azért ,hogy kritizálj másokat,mert neked valami úton módon nem tetszik valami és meg szólj másokat?!
Miért nem lapoztál,néztél szét jobban ,kerestél mást ?
Mindenhova oda böfögsz ? Ez is kocsis megnyilvánulás volt tőlem lány létemre? Szerintem csak egy mezei kérdést tettem fel neked !
Olvasd csak vissza 78%-os gyökérkedését és a rá adott válaszaidat, rögtön meglátod, mi a probléma. Neki nem tetszett valami, elkezdett szapulni, te felvetted a védekező-pózt és mivel nyeregben érzi magát, csinálja tovább a fesztivált.
Pontosan ugyanez játszódik le a szipirtyóval is az utcán. Valószínűleg irigy valamelyik testi adottságodra, aztán felveszi ezt a proli, beszólogatós stílust hogy ha neki szar, neked is legyen az. A korlátolt, buta és irigy emberek egyetlen eszköze arra, hogy lerántsák magukhoz a normálisabbakat. Mivel kedvére való volt a reakciód (értsd: örömet okoz neki, hogy szenvedsz), az életben nem fogja abbahagyni, míg nem változtatsz rajta.
Hogy mit csinálj? Legutóbb egy üzletben, a kasszánál szólogatott be mögöttem ugyanilyen sunyin egy vén k. a lányának, hangosan olvasgatta fel, hogy milyen termékeket veszek (megengedhetem magamnak, hogy más legyen a kosaramban, mint az átlag emberek), röhögött rajta. Felé fordultam, ránéztem az ő vásárolnivalójára, rámosolyogtam, majd szó nélkül visszafordultam a pénztároshoz. Köpni-nyelni nem tudott. Ezt kell tenni velük, magabiztosságot sugározni feléjük. Ha külön belé akarsz rúgni, jól láthatóan felméred tetőtől-talpig, majd utána vigyorogsz rá, hidd el, le fog esni a magas lóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!