Az alábbi képességekkel hogyan teremthetnék egzisztenciát? (25F)
Semmilyen (szakirányú) végzettségem nincs érettségin kívül és alapvetően semminek a konkrét megvalósításán nem szeretek dolgozni
Sokkal inkább a tervezésben szeretek részt venni. De abban is sajátos módon:
Meglévő, kialakulóban lévő projektek optimalizálásában vennék részt legszívesebben. Mindezt sokféle területen el tudnám képzelni, de a legotthonosabban az online és informatikai felületek, rendszerek kialakításában tudnék mozogni.
Hívhatnánk ezt kreatív szakembernek, kritikusnak, de én inkább olyan optimalizátorként tekintek erre a pozícióra.
Ezekkel az ambíciókkal, képességekkel szerintetek hogyan kereshetnék pénzt?
Egyáltalán van-e ilyen munkakör, szakterület?
Ha valakinek így érthetőbb:
Akkor egy olyan "szakemberként" szeretnék tevékenykedni, aki egyszerre tud a felhasználó és a befektető fejével gondolkodva (ki)alakítani egy projektet, amely hosszútávon támogatja is a vállalat profitmaximalizálását is!
Rendben, értjük.
Ehhez tényleg nincs szükséged másra, mint szaktudásra az adott célterületen, legyen az mondjuk webdesign, arculattervezés, műszaki konstrukciós tervezés, stb., illetve gazdasági és marketing ismeretekre, ha egyben profitot is szeretnél maximalizálni.
Kedves 12-es!
Nem. A kommented alapján egyáltalán nem érted...
Segítek még:
Pont attól lesz értékes ez a tevékenység, hogy nem szakosodom semmire sem igazán.
Akkor fog sikerülni, ha egy cégnek is el tudod ezt úgy magyarázni, hogy megbízzon. :-) Mi hiába értjük.
Voltam egyszer egy olyan castingon, ahol kiemelkedően kreatív embereket kerestek, akiket arra használtak, hogy reklámok kitalálásánál odaadtak nekik egy terméket és azt kellett agyonbombázni ötletekkel. Ott pl. működött egy ilyen szaktudástól független, csak a kreatív energiákra építő munka. De nem tudom, azóta mi van velük, engem nem tartottak elég kreatívnak. :-)
Szerintem mindenki érti, hogy mit akarsz, pont azért mondjuk, hogy ez így nem megy.
Szerinted az elemzők, "kutatók", valódi szakemberek szisztematikusan megszerzett elméleti és gyakorlati tudása nem elég jó, sem egyénenként sem egy multidiszciplináris csapatban. Ellenben te, akinek gyakorlatilag érdemi tudása nincs, csak sejtései, megérzései az majd tud optimalizálni. Pláne szakterületeken, cégeken, üzleti kapcsolatokon átívelően.
17-es!
Megint csak a szokásos bullshitelés a sémákról.... Úhhh... Unalmas.
Olyanokat állítasz, amit nem is tudsz. Ezen állítás tartalma pedig az, hogy én nem tudok, csak sejtéseim vannak.
Akkor ki is a hülye?
Így van, én nem tudok semmit, és én vagyok a hülye, mert a munkanapjaim nagyobb felében ezzel foglalkozom egyedül vagy multidiszciplináris csapatban:)
Pont az ilyenek miatt idegenkedik a versenyszférában a többség a külső szakértőktől.
De várunk vissza egy év múlva az eredményeiddel
19-es!
Hát igen, ilyen a vak intelligencia, aki a bölcsességről csak/esetleg hallott...
A kommented megint arról árulkodik, hogy nem érted, amiről itt szó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!