Milyen lány egy ilyen személyiségű?
Előre is el nézést, de egy kicsit hosszú lesz, adott egy össze tett személyiségű leányzó, aki 30éves egyedül lakik, az anyjával napi szintű kapcsolatban van, a testvéreivel, heti színtű.
Bizalmasai és barátai kevés van neki, mert sok csalodás érte, ezért nehezen enged magához közel embereket. De mind e közben közvetlen könnyen barátkozósnak tűnik, de emiatt félre értik, és össze veszik emberekkel. De mind e közben nem szeret konfortálodni emberekkel, van benne egy kettősség, hogy nem szereti az embereket meg bántani, de néha össze jön, amikor félre értik őt.
Ha még nem került bizonyos szituáciokba és vannak számára új dolgok, akkor döntés képtelen, és kikéri mások véleményét, azután dönt.
Amikor társat keress, kissé paranoid velük szemben, mert sokat csalodót és mikor naiv volt, sokszor szarvazták fel, emiatt nagyon figyelmes velük, hogy kikkel áll szemben. De mind e közben, el marja őket néha maga mellöl őket mert nagyítóval nézi minden mozdulatukat.
Átlagos a külseje, nem egy pláza cica, és emiatt önbizalom hiányos, kompenzálja azzal hogy rengeteget olvass, és próbál az információk tárházával ki tünni.
Szerintetek egy ilyen lánynak mennyi esélye van, társra találni aki önmagáért tudná szeretni?
Szerintem van esélye, ne adja fel. Persze ő maga is jobban érezné magát, ha megtanulna ismét bízni magában is és az emberekben is. Senki sem tökéletes, ha hibákat keres, akkor fog találni mindenkiben, és fog ő maga is hibákat elkövetni. Szerintem a türelem, az elfogadás is legalább olyan fontos. Az is nagyon fontos, hogy kölcsönösen legyenek egymáshoz türelmesek.
Azon érdemes elgondolkozni, hogy miért van az, hogy csapodár férfiakkal jött eddig össze.
Lehet, hogy neki egy visszahúzódó férfi való, de azokra nem annyira figyel fel? Persze két visszahúzódó ember nehezebben talál egymásra, de ha igen, akkor szerintem jól össze tudnak tartani.
A vissza huzodó pasik se különbek, ala muszi nyuszi nagyot ugrik.
Én jöttem már össze egy olyan pasival aki szerény volt, és senki se nézte volna ki belőle hogy mennyire sex mániás, és kiderült róla mikor össze jöttem vele, hogy igazi casanova.
Hát ne interneten ismerkedjen, mert ennyi helyesírási, fogalmazási hibától én pl. futnék. De sokan mások is.
30 évesen pedig ne lányként tekintsen magára, hanem felnőtt nőként.
A legjobb barátomról írtam.
És nem mindenki egy magyar szakos tanár, hogy folyamatosan a helyesírást nézze. Ennyi erővel bele lehetne kötni abba is hogy napi szinten kik hogyan írnak a messengeren egymásnak.
De szeretem mikor, valaki jobban akar tudni mindent, veled se lehet könnyű az élet 5-ös válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!