Milyen tulajdonságok tesznek számotokra felejthetetlenné egy lányt és babonáznak meg teljesen?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 22:14
1/8 anonim válasza:
Szia!
Én ugyan nem fiú vagyok, hanem lány, de eddig azt tapasztaltam hogy a fiúk szeretik a magabiztos és határozott lányokat. Persze ez egyéntől is függ. Van aki pont a szerény és visszahúzódó lányokat kedveli.
2/8 anonim válasza:
Nekem a kedves, barátságos, értelmes, gondolkodni tudó, vicces lányok a felejthetetlenek.
3/8 anonim válasza:
Nekem a kedves,aranyos ,humoros,visszahúzodó és értelmes lányokat kedvelem :)
Egy leszbikus lány :)
4/8 anonim válasza:
- mosolygós, életvidám kisugárzás
- gondoskodó, anyáskodó típus a szeretteivel
- szeret ölelkezni, bújni, és azt is szereti, ha hozzá bújnak
- nem akar 24/7-ben nonstop meganőies lenni, hanem van egy lazább, kissé fiúsabb oldala is, például filmes/zenei ízlésben, vagy öltözködésben
5/8 anonim válasza:
Nekem is a kedves, aranyos, jó humorú és bújós lányok.
6/8 anonim válasza:
Na várjatok azért csak 86 százalékot kapott a válaszom mert leszbikus vagyok vagy mi?
Komolyan.....
7/8 anonim válasza:
Kedves utolsó, nem. Minid van valaki aki lepontoz, valakinek ez a hobbija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!