Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nincs gyerekem valóban...

Ha nincs gyerekem valóban kevesebbet érek?

Figyelt kérdés
Ma vágta fejemhez egyik kolléganőm és azt is, hogy így semmi értelme az életemnek és a társadalomban sincs semmi hasznom.
2021. okt. 25. 14:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy nem lehet igazából számomra nem tragédia, inkább az hogy tudatlanul megítél valaki és leszaremberez
2021. okt. 25. 15:22
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

Mondd meg neki, hogy lehet, hogy neki született gyermeke(i), de attól függetlenül egy haszontalan pic.a!

Van egy kislányom, de nem gondolom, hogy ettől több lennék vagy hasznosabb. Mekkora baromság ez. Ha valaki sz.r ember volt, az gyerek után is sz.r ember marad. 🤷‍♀️

2021. okt. 25. 15:24
 13/25 anonim ***** válasza:
90%

Miért nem vágtál az arcába valami kellemeset azzal kapcsolatban, hogy nem lehet gyereked? Hagy érezze már az ilyen, hogy nem feltétlenül kéne ilyen témákba belenyúlni gyökér módra... :)

Lehet még utólag is odasúgnám neki holnap.

2021. okt. 25. 15:25
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

Igaza van.

Én már akkor háromgyermekes anya voltam, amikor megszülettem. Remélem ő is.

2021. okt. 25. 15:33
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
Nem attól lesz vki értékes, ha gyereke van. Miért lenne az? Lehet, hogy másra nem is képes, csak gyereket szülni. És az sem mindegy, azokból a gyerekekből milyen felnőttek lesznek. Lehet, hogy semmi hasznára nem válnak a társadalom számára. Egy olyan ember, akinek meg nincs gyereke, lehet, hogy pont hasznosabb, értelmesebb ember. Szóval egyáltalán nem ettől függ, ki mennyit ér. Ne foglalkozz vele. Sajnos vannak olyan anyák, akik sokkal többnek képzelik magukat, csak mert vannak gyerekei.
2021. okt. 25. 15:39
 16/25 anonim ***** válasza:
61%

Vegyétek már észre hogy troll 🤦🏼‍♀️

elég sok ilyen kérdést ír ki mostanában...

2021. okt. 25. 15:41
 17/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm aki normális választ adott
2021. okt. 25. 15:49
 18/25 anonim ***** válasza:
11%

Valószínűleg a kérdező érzi úgy, hogy semmit nem ér az élete mert nincs gyereke, és itt vár megerősítést azzal kapcsolatban, hogy ez nem igaz.

Sajnos ha benne már ez az elgondolás kialakult, akkor nem fogják tudni meggyőzni az ellenkezőjéről, egyszerűen csak azért mert ő így érzi, tehát szubjektíven, a saját oldaláról nézve az ő élete valóban nem ér semmit mivel nem szült gyereket.

2021. okt. 25. 15:50
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki azt írja a zöld pipa reményében, hogy dehogy is, az életed is is klassz, semmi gond.

Hidd el, a többség nem így gondolja. Az élet legjobb, megismételhetetlen részéről maradsz le.

2021. okt. 25. 16:06
 20/25 anonim ***** válasza:
82%
nekem sincs, attól még jó arc vagyok, ha szeretnél, de nem lehet, akkor mondd meg neki, mert igazságtalan. 48f
2021. okt. 25. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!