Ha nincs gyerekem valóban kevesebbet érek?
Mondd meg neki, hogy lehet, hogy neki született gyermeke(i), de attól függetlenül egy haszontalan pic.a!
Van egy kislányom, de nem gondolom, hogy ettől több lennék vagy hasznosabb. Mekkora baromság ez. Ha valaki sz.r ember volt, az gyerek után is sz.r ember marad. 🤷♀️
Miért nem vágtál az arcába valami kellemeset azzal kapcsolatban, hogy nem lehet gyereked? Hagy érezze már az ilyen, hogy nem feltétlenül kéne ilyen témákba belenyúlni gyökér módra... :)
Lehet még utólag is odasúgnám neki holnap.
Igaza van.
Én már akkor háromgyermekes anya voltam, amikor megszülettem. Remélem ő is.
Vegyétek már észre hogy troll 🤦🏼♀️
elég sok ilyen kérdést ír ki mostanában...
Valószínűleg a kérdező érzi úgy, hogy semmit nem ér az élete mert nincs gyereke, és itt vár megerősítést azzal kapcsolatban, hogy ez nem igaz.
Sajnos ha benne már ez az elgondolás kialakult, akkor nem fogják tudni meggyőzni az ellenkezőjéről, egyszerűen csak azért mert ő így érzi, tehát szubjektíven, a saját oldaláról nézve az ő élete valóban nem ér semmit mivel nem szült gyereket.
Mindenki azt írja a zöld pipa reményében, hogy dehogy is, az életed is is klassz, semmi gond.
Hidd el, a többség nem így gondolja. Az élet legjobb, megismételhetetlen részéről maradsz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!