Nem értem, hogy miért kérdőjelezik meg ha valaki egy megtörtént esetet ír le? És miért örülnek az emberek annak, ha valaki bajban van vagy baj éri ?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 13:43
2/7 anonim válasza:
Nem tudok az egész emberiség nevében nyilatkozni, de én nem örülök mások bajának - még egy ismeretlenének sem - legfeljebb mivel nem ismerem, hidegen hagy.
3/7 anonim válasza:
1.Ha olyan esetről beszélsz,ami negatív kimenetelű,akkor azért,mert könnyebb elhárítani a tudatot maguktól,hogy velük is megtörténhet a baj,így megmagyarázzák,hogy biztos tévedsz,kamuzol,hülye vagy.
2.Mert szerencsétlennek érzik a saját életüket,és örülnek ha mást lejjebb látnak maguknál.
4/7 anonim válasza:
A Gyakoriról beszélsz, vagy másról?
Ha erről, akkor az a megfejtés, hogy az egész platform a kamukra épül, ezért sokan az igazat is kétkedve fogadják.
De ha kiírsz valamit, a többség normálisan válaszol, még ha neked nem tetsző válaszok érkeznek is.
6/7 A kérdező kommentje:
Én egyszer leírtam, hogy a villamoson leköpött egy roma nő ! Nem hitték el, aztán kiderült, hogy most a covid alatt ez lett a divat ! Utána a lakáseladásnál írtam, hogy Amerikai katonának magát kiadó csaló írt! Volt egy rendes ember aki megírta, hogy valós, de volt olyan aki azt mondta, hogy kamuzok ! Miért tennék ilyet ?
2021. okt. 24. 13:56
7/7 anonim válasza:
Hát, valaki így próbálja magát többnek érezni magát annál, akit ilyen módon bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!