Átvert egy kéregető?
Sziasztok!
Ma Szolnokon jártam a autóbuszállomás környékén és betalált 3 koszos kéregető is, egymás után jöttek :D nekik nem adtam semmit.
Aztán visszafele megállított egy rendes ápolt kinézetű srác. A kezembe nyomott egy kis 2022-es naptárat. Majd elkezdte mondani hogy egy beteg csecsemőnek gyűjtenek 1 millió forintot. Mutatott egy mappát tele lapokkal, és a babáról egy képet. Meg megmutatta milyen alapítványhoz tartozik meg ilyenek.. és mutatta hogy kik adakoztak eddig és mennyit.. furcsálottam hogy szinte majdnem mindenki 3000 forintot adott :D
Mondom nem akarok tahó lenni adtam 500 forintot, és felirtam a nevem
Szerintetek ez egy trükk volt és átvertek?
utolsó jó nagy bunkó voltál de mindegy :)
itt nem a sütit fizeted meg, az csak egy gesztus, hanem jó ügyért adsz pénzt
ha meg csoró vagy akkor nem kell ilyen helyekre menni, problem solved
Igen a fővarosban sok ilyen van. Szerencsére én sose adtam nekik,mar a kisugárzásukon is látszik, hogy csalók.
Ha már adsz, akkor tényleg az igazi hajlektalanoknak érdemesebb.
Én azt mondom mindenkinek évek óta, aki kéreget, hogy bocsi, évek óta nem volt készpénz a kezemben, csak kártyám van.
Ha tovább nyomul, akkor azt mondom, megnezem a neten a bankszámlaszámot és utalok nekik. 😀😀👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!