Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Átvert egy kéregető?

Átvert egy kéregető?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma Szolnokon jártam a autóbuszállomás környékén és betalált 3 koszos kéregető is, egymás után jöttek :D nekik nem adtam semmit.

Aztán visszafele megállított egy rendes ápolt kinézetű srác. A kezembe nyomott egy kis 2022-es naptárat. Majd elkezdte mondani hogy egy beteg csecsemőnek gyűjtenek 1 millió forintot. Mutatott egy mappát tele lapokkal, és a babáról egy képet. Meg megmutatta milyen alapítványhoz tartozik meg ilyenek.. és mutatta hogy kik adakoztak eddig és mennyit.. furcsálottam hogy szinte majdnem mindenki 3000 forintot adott :D

Mondom nem akarok tahó lenni adtam 500 forintot, és felirtam a nevem

Szerintetek ez egy trükk volt és átvertek?

2021. okt. 23. 20:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%
Én beteg gyereknek gyűjtő sütivásárra tértem egyszer be... sok anyuka, mind sütött sütit, kiválasztottam 2szelet sütit és a kijáratnál kell fizetni, ott .eg belöki nekem a pénztáros, hogy 2süti 5000... hát en letettem mellé és kisétáltam :D
2021. nov. 2. 07:26
 22/26 anonim ***** válasza:
17%

utolsó jó nagy bunkó voltál de mindegy :)

itt nem a sütit fizeted meg, az csak egy gesztus, hanem jó ügyért adsz pénzt

ha meg csoró vagy akkor nem kell ilyen helyekre menni, problem solved

2021. nov. 2. 09:45
 23/26 anonim ***** válasza:
A Nyugatinál szoktak ilyen csávók lenni Budapesten. :D Sajnos múltkor én is adtam neki valamennyit.
2021. nov. 8. 13:35
 24/26 anonim ***** válasza:

Igen a fővarosban sok ilyen van. Szerencsére én sose adtam nekik,mar a kisugárzásukon is látszik, hogy csalók.

Ha már adsz, akkor tényleg az igazi hajlektalanoknak érdemesebb.

2021. nov. 8. 19:14
 25/26 anonim ***** válasza:

Én azt mondom mindenkinek évek óta, aki kéreget, hogy bocsi, évek óta nem volt készpénz a kezemben, csak kártyám van.

Ha tovább nyomul, akkor azt mondom, megnezem a neten a bankszámlaszámot és utalok nekik. 😀😀👌

2021. nov. 8. 20:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem minden egyes kéregetőnél mindig az az érzésem, hogy átver. Mindegyik ugyanazokat írja a táblájára.
2021. nov. 8. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!