Átvert egy kéregető?
Sziasztok!
Ma Szolnokon jártam a autóbuszállomás környékén és betalált 3 koszos kéregető is, egymás után jöttek :D nekik nem adtam semmit.
Aztán visszafele megállított egy rendes ápolt kinézetű srác. A kezembe nyomott egy kis 2022-es naptárat. Majd elkezdte mondani hogy egy beteg csecsemőnek gyűjtenek 1 millió forintot. Mutatott egy mappát tele lapokkal, és a babáról egy képet. Meg megmutatta milyen alapítványhoz tartozik meg ilyenek.. és mutatta hogy kik adakoztak eddig és mennyit.. furcsálottam hogy szinte majdnem mindenki 3000 forintot adott :D
Mondom nem akarok tahó lenni adtam 500 forintot, és felirtam a nevem
Szerintetek ez egy trükk volt és átvertek?
100% átverés.
Én azt szoktam mondani, hogy adjon weboldalt, elérhetőséget vagy számlaszámot, aminek utána nézhetek és ha úgy látom hasznos akkor utalok.
Igen, ez átverés. Méghozzá elég régi trükkel.
Hozzánk becsengetett egy ilyen, ugyanígy mappával, képekkel.
Ráengedtem a kutyát, 2 utcányit kergette. 😂
Az igen. Nagyon hihető volt :D
Vidéki vagyok szóval nem ismerem az ilyen trükköket..
3mas! Miért lennék hülye? Nagyon hihető volt. Nem az a fajta vagyok akit könnyen átvernek. És a pali is teljesen rendben nézett ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!