Ki mit csinál így szombat este?🍿📺
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 18:54
32/47 anonim válasza:
#31 Nem énekelni fog ez a rakás szerencsétlenség, hanem táncolni. De úgy, hogy bakker az egész közönség felmegy majd hozzá. 😂😂
33/47 anonim válasza:
Nem nagyon tudtam eldönteni hogy férfi vagy nő.
De rövid utánajárást követően rájöttem hogy azért mert ártányt csináltatott magából xD
34/47 anonim válasza:
Tibor az eredeti neve, de amúgy mi úgy is nevezzük olykor, hogy Tibcédesz. 😂
35/47 anonim válasza:
Zenét hallgatok, előtte meg futni voltam.
36/47 anonim válasza:
Valaki egyébként kitudná fejteni hogy miért lett ilyen népszerű??
Én most belenéztem egykét videójába mert nem tudtam hogy ki ez, de számomra nagyon visszataszító/irritáló volt.
Nekem kicsit az a kategória mintha szomszéd településen a 20 éve alkoholista Gyuribá ügy döntene hogy nekiáll live-olni, amikor éppen nem az árokban pihen és némileg...
37/47 anonim válasza:
#36 Hát kb. ugyanazért népszerű, amiért annó a Mónika Show is az volt... Szeretjük a balhét, meg legalább látjuk, hogy letudja építeni az embert az alkohol.
38/47 anonim válasza:
....és némileg józan állapotban van.
39/47 anonim válasza:
Ajh most jön a liveban is a legjobb rész, erre lassan x-faktor is kezdődik... :(
40/47 anonim válasza:
#37 Hát nem tudom. Én már több alkoholista embernek láttam a lassú éveken át tartó haláltusáját, ha akartam ha nem.
Némileg örülök is hogy mára már kiszelektálódtak a településről, nem hogy még Yt-n egy ilyen ember videóit nézegessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!