Ki mit csinál így szombat este?🍿📺
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 18:54
21/47 anonim válasza:
Érdekes figurákkal álltak most össze liveban: https://www.youtube.com/watch?v=ogzTyQ_LPsQ 🤣
22/47 anonim válasza:
#16 köszi a tippet!
Mennyire ijesztő? Egyedül vagyok itthon :)
23/47 anonim válasza:
14, Az ezek vagyunk mi (2021)-et tudom ajánlani. Egy társasház lakóiról szól a Covid miatti karantén idején. Vannak benne szomorú részek, de összességében végigröhögtük a családdal. Csak ajánlani tudom
24/47 anonim válasza:
Mortal kombat végigjátszást nézek mert nem fejeztem be két hónapja :D
25/47 A kérdező kommentje:
21# Úristen 🤣🤣
2021. okt. 23. 19:22
26/47 anonim válasza:
#22, nem mondanám ijesztőnek, ez nem az a Démonok között féle, szellemes meg ilyesmi horror, viszont ha nem bírod a vért, akkor nem ajánlom, mert abból viszont van benne bőven. De szerintem ettől nem fogsz félni, én is ettől tartottam az elején de szerencsére semmi olyasmi nem volt benne.
27/47 anonim válasza:
#25 Ma drogot is vett liveban az idióta, sőt... mutatta is a cuccot, kb. 500 néző előtt. 😂
28/47 anonim válasza:
Zh-kra tanulok, de most feljöttem ide kicsit pihenés gyanánt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!