Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez velem?

Miért van ez velem?

Figyelt kérdés
Először csak azt vettem észre h egyre izgulósabb vagyok pl. ilyenekn már majdnem elájulok h nem tudok valamit tényleg a legnagyobb apróságokra gondolok ez eddig nem volt de ez nem is tűnt annyira furának. aztán ez egyre erősödött és jött egy újabb nagyon furcsa probléma. az alvás tudom ez nagyon furának hangzik de belülről borzalmas órákat okozott. annyira stresszeltem ezen hogy nem tudok aludni és holnap korán kell kelnem és félek hogy rosszul leszek tudom ez nagyon furán hangzik de nekem ez akkor és most is borzalmas volt. magán pszichológushoz is jártam miatta. ezután úgy éreztem hogy depressziós lettem már az öngyilkosság is jó opciónak tűnt. aztán elmúlt és jól voltam csak az alvás volt és újra depresszióba estem és így változtatta. elkezdtem félni mindentől és mindenkitől és egyre kevesebbet érintkezek emberekkel. nem tudom mitől de mindig félek most is. nagyon félek!!! és már van egy olyan érzésem mintha az elmémen egy burok lenne nem akarok semmit csinálni és úgy érzem vége. olyan mintha nem fognám fel a dolgokat és kómában lennék de közben valmitől félek hogy elkapnak. valakinek tapasztalat?

2021. okt. 22. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Családban volt hasonló, végignézni is szörnyő, képzelem megélni milyen lehet. Feltétlen keress újra pszichológust. azt nem lett volna szabad abbahagyni. Ne csodát várj, hanem adj neki időt
2021. okt. 22. 20:20
 2/3 A kérdező kommentje:
de a családom nem akarja
2021. okt. 22. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért nem? nem akarják, hogy meggyogyulj?
2021. okt. 22. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!