Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismerte olyan orvost aki...

Ismerte olyan orvost aki egyèltalán nem is kedves? Szerintem az legfontosabb egy orvosnak mindig kedves legyen betegeivel?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 17:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Orvostanhallgatóként a gyakorlatok egy részét olyan orvosok tartották/tartják, akik velünk, a leendő kollégáikkal is direkt, puszta rosszindulatból g#ciznek. Mondjuk nem csoda, az évfolyamtársaim között is vannak bőven alja emberek, akik viszont jó tanulók és gond nélkül elvégzik az egyetemet.
2021. okt. 21. 19:04
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Igen, tudnék neked mutatni olyan zárójelentést, amire rá van írva, hogy az ápoló balfasz volt.
2021. okt. 21. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Hallottam egy endokrinológusról aki olyan bunkó a (sokszor rákos) betegeivel, hogy nemegyszer sírva jöttek már el tőle.
2021. okt. 21. 19:29
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Mi egyszer pszichiátert hívtunk a doktorúrhoz sürgősségin mert olyan idegbaja volt, szóval bármi lehet.
2021. okt. 21. 19:34
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Aki bunkó egy rakossal szt még nem verték szàjba.
2021. okt. 21. 20:03
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
Hogyne, többet is ismerek. Nem véletlen, hogy statisztikák szerint is benne van a top 10 pszichopaták által választott szakmában, ezek általában hatalommániás emberek, akik élvezik màsok megalázását.
2021. okt. 22. 07:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Nagyon bunko dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebesz.Kifejezetten utalja a noket es elvezi,hogy megalazza oket. Vagyis probalja leszolni megalazni az embert.

Nagyon lenezo es utalatos dr. Karasz Tamas plasztikai sebesz. Teljesen hulyenek nezi az embert es nem vallal felelosseget az eredmenyert. Szerinte a szimmetria nem fontos.

2021. okt. 23. 06:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Volt, akitől a saját kollégái is féltek. Nyolcvan felett is műtött, de a legjobb szakember volt. Engem nem

bántott, de nem is bájolgott. Nekem

elég, hogy jó orvos volt, és lelkiismeretesen figyelt rám. Volt hasonló büntető eljárásjog professzorom is (de ő ki akart csinálni). Csak ZV-n nem foglalkozott velem (bár az anyagi jog).

2023. máj. 2. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!