11/16 anonim válasza:
Mióta látom hogy gyk-n hogy viselkedik az emberek zöme tudatosan nem lehet sírni egy ilyen világért.
12/16 anonim válasza:
3 éve, amikor a szemem láttára halt meg a nagymamám.
13/16 Metionin válasza:
Pár hete, eszembe jutott a kutyám, akit augusztusban vesztettem el.
14/16 anonim válasza:
Késő délután, kicsit sok volt a stressz mostanában.
15/16 anonim válasza:
Most is. Sokat aggódom, nem tudom hogy másnak is jönnek a bajok egymás után vagy csak nekem? Mindig van valami amin aggódnom kell, legtöbbször a szeretteim egészsége, vagy nagypapám miatt, vagy anyukám miatt vagy a kiskutyám miatt. Igazából szünet nélkül mindig van valami baj... és ez már nagyon sok nekem, az idegeim már pattanásig feszültek, már nem bírom tovább ezt a sok stresszt!
16/16 anonim válasza:
Tegnap sírtam, amikor a nagyapámra gondoltam. Alkoholista volt, 14 éves koromban halt meg. Azért sírtam mert ha a mostani eszem meg lett volna tinédzserként, talán vissza tudtam volna rántani a szakadék széléről. De egy dokumentik film után jutott eszembe, hogy akármit is tettem volna már nem sikerült volna akkor sem. Főleg, hogy rosszindulatú májdaganata is lett.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!