Filmet néztem és bár nem akartam, mégis elsírtam magam.
2021. okt. 21. 15:49
2/16 anonim válasza:
Mikor még voltak a gyümölcsös zongoragépek a kocsmákban.
Egyik este belevertem már vagy 10 ezret, utolsó körök estek le, és utoljára leesett a JACKPOT!
Nagyon sokat nyertem,tulaj jött egyből, jegyzőkönyv, majd nemsokára meg is kaptam a pénzt.De hivatalosan átutalással, hogy nyoma is maradjon.
2021. okt. 21. 15:49
3/16 anonim válasza:
Tegnap, csúnyán összevesztem a barátommal... de szerencsére kibékültünk azóta :)
2021. okt. 21. 16:01
4/16 anonim válasza:
Amikor szakított velem múlt héten a szülinapom után 1 nappal velemna barátnőm, 4 év után.
2021. okt. 21. 16:05
5/16 anonim válasza:
Tegnap este egy film miatt.
2021. okt. 21. 16:17
6/16 anonim válasza:
Múlt héten nagyon sokat sírtam, nyomorultul éreztem magam.
Főnököm kiabált velem és vádaskodott, igazságtalanul. Utána ezt vittem magammal napokig, s ráadásul mivel emberekkel dolgozom, még tartanom is kellett volna magam, de egyszer valaki előtt felzokogtam, mikor megint felgyűlt bennem a nyomás, állatira égő volt.
Azóta nagyjából rendeztük, de még erősen bennem van az egész. Nem tudok úgy érezni, mintha mi sem történt volna, mert az egész jövőképem, megbecsültségem megrendülni látszott, s azért az nem mindegy.
2021. okt. 21. 16:33
7/16 anonim válasza:
Tegnap éjjel, almombol felkelve. Ajandekot kaptam talan szuletesnapomra valakitol, es valahogy felgyult bennem az érzés es mar almomban sírtam es arra keltem h folyik konnyem lefelé.
2021. okt. 21. 16:37
8/16 anonim válasza:
régen, mindig elfelejtem és szimplán csak gyomorgörccsel élek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!