Mi foglalkoztat titeket mostanában? esetleg történt veletek olyasmi amin sokat gondolkodtok?
Kedves #8, köszönöm a biztatást, igyekszem összevakarni magam! :)
Álláskeresés.
Van piacképes szakmám, 2 év gyakorlatom, tudom hogy mit szeretnék vele és hogy jó vagyok benne... de nem tudom "eladni magam". Minden nap egyre szomorúbb vagyok.
Munkahely.
Párom munkát fog váltani, ami teljesen ellentétes beosztásban van az enyémmel, így konkrétan hiába lakunk együtt, soha nem találkoznánk (csak látnánk, ahogy a másik alszik, és még akaratlanul fel is ébresztenénk egymást este/reggel). A jelenlegi munkahelyemen (amit egyébként nem szeretek) nem valószínű, hogy át tudnának rakni másik műszakba, így először cégen belül próbálok másik helyet keresni, de úgy se biztos, hogy találok. És ha nem, akkor valami mást kell keresnem, de nagyon ritka a fix délelőttös munkahely (mindenfajta végzettség nélkül), és ha van is, általában nem fizetnek túl jól.
Szóval kénytelen leszek kevesebb pénzért dolgozni, ha találkozni szeretnénk, de még azt se tudom, hogy hol...
-Most, ebben a pillanatban: a "lepontozok mindenkit" mentalitás. Mármint, mire jó, mitől lesz valakinek ettől jobb?
-Mostanában: egyetem körüli dolgok, a tavaszi választások, valamint egy sérelem, ami nemrégiben ért engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!