Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok gondolni még a...

Szoktatok gondolni még a tinikori plátói szerelmetekre?

Figyelt kérdés

2021. okt. 20. 15:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%

Ok iszonyu kiabranditoan megvaltoztak, hogy sokkal jobban fajt ezt latni, hogy nem leteznek azok, akikbe szerelmes voltam, mintha a szerelem be nem teljesulesetol szenvednek. Mert az egy edes szenvedes is. De hogy nincs, illuzio volt minden, szamomra a legszomorubb.

Viszont szerencsere idosebb fejjel is lettek szerelmek, igy ez archiv cucc.

2021. okt. 22. 20:25
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"19es,nem tudom te milyen elfajzott helyen voltál gyerek (bár ebből sejtem...) de én nagyon nem emlékszem ilyenekre a kisiskolás éveimb{l"

Pest megye egy kis "bigott" településén (mai napig falu)

Pátyon nőttem fel. 1990 előtt..

Bánom, hogy nem kerültem el onnan már jóval előbb, de azért azt ne akard bemesélni nekem, hogy a Havannán, vagy az Wekerle telepen, vagy a Borsó utcába más ment a lépcsőházakba / játszótereken ezekben az időkben...

2021. okt. 23. 23:35
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Bár még az is lehet, hogy Csernobil bszott oda...
2021. okt. 23. 23:40
 24/24 anonim ***** válasza:
Van hogy eszembe jut.
2021. okt. 24. 03:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!