Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálj ezt egy nő egy...

Girlll3 kérdése:

Miért csinálj ezt egy nő egy másik nővel?

Figyelt kérdés
Provokál. Cukkol. Gúnyol. Beletapos a lelki világomba. Kritizálja a ruháimat. Elmondja, ha tetszik valaki, hogy az mennyire szép nővel van. Amúgy idősebb nálam. Hozzáteszem, hogy az illetőt nem bántottam, de kezd nagyon elegem lenni.

2021. okt. 20. 15:38
 1/7 A kérdező kommentje:
Megjegyzéseket tesz az alakomra is, szellemi képességemre, stb. Nem tudom ez mire jó...
2021. okt. 20. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért állsz szóba ilyen emberrel? Ha mindenképp muszáj vele szóbaállni, akkor miért nem vágsz vissza? Miért hagyod magad?

Egyébként tipikusan irigy, féltékeny, gusztustalan viselkedés.

2021. okt. 20. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennek e nőnek borzalmas kisebbségi érzése van, mások lenyomásával próbálja magát valakinek érezni. Még a köszönését se fogadd. Tégy úgy, mint aki számára ő halott. Ne is beszélj vele, rá se nézz. Ha hozzád szól, nézz másfele, ne reagálj, ha rákezdi, állj fel, menj odébb.
2021. okt. 20. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Állj ki magadért ne engedd hogy ezt tegye veled
2021. okt. 20. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
22%
Jó, és most mi mit csináljunk veled? Verjük meg neked vagy mit akarsz?
2021. okt. 20. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Irígy rád!

Irígy arra, hogy jókedved van és pozitív vagy!

2021. okt. 21. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnos van, hogy édesanyák is tudnak ilyenek lenni a saját lányukkal, ezért én nagyon megritkítottam vele a kapcsolatot.

Próbáld megerősíteni a lelked. Te neki célpont vagy, és leszel mindig. Rajtad vezeti le feszültségét. Nagyon, de nagyon inteligensen kell visszavágni az ilyen emberek bántó megjegyzéseire, hogy érezze az illető a szellemi alsóbbrendűségét.

2021. okt. 22. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!