Miért lepődnek meg az emberek a szezonális betegségeken?
Normális helyeken abszolút nem természetes szerencsére.
Engem is kiír a dokim "takonykórral", a páromat is (másik doki), az összes kollégámat is, családtagjaimat is, barátaimat is. Keress normális háziorvost.
Csak ismételni tudom a 4-es választ: normális helyen ez nem természetes. Normális helyen keresel annyit hogy ne jelentsen gondot a táppénz és/vagy adnak betegszabadságot és nem vonnak le. Szüleim meg pl kötöttek erre biztosítást, ha táppénzen vannak akkor a biztosító fizeti a kiesett bevételt.
Szerintem ez hogy "gyere be betegen dolgozni" leginkább bejelentetlen munkánál, meg nagyon vérszívó munkahelyen jellemző - párommal az előző munkahelyén ezt játszotta a főnöke, de inkább váltott, szerencsére van olyan hely ahol a betegség az betegség, és jogod van kigyógyulni, a kollégáknak meg joguk van nem elkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!