Fiatal felnőtt fiú vagyok és infanitlis (Adult Baby). Nagyon hiányzik az ovi. Mit tegyek? Nekem nem szexuális fétis ez, inkább biztonságot nyujt de ma annyi szép falevelet láttam és eszembe jutott, hogy oviba hogy gyüjtöttük és annyira elszomorodtam.
Akit meg akarnak büntetni, annak viszont az eszét veszik el. És jelen esetben inkább erről van szó.
Peter Pan, te vagy az?
Amúgy cuki.
Amúgy ez normális,nem?
Mármint szerintem az a része igen,hogy ahogy növünk fel egyre jobban azon kapjuk magunkat,hogy milyen jó volt minden kis dolognak örülni és minden nap fülig érő mosollyal kelni. Én is néha gondolok ilyenekre,milyen jó volt általános iskolában amikor szépen elmentünk órák után ebédelni,majd utána fociztunk egy jó nagyot az osztálytársaimmal. A kis sapkáink volt 2 kapu és ment a játék.
Ahogy tellik az idő annál jobban hiányzik.
Én meg kiskoromban nem hittem a felnőtteknek akik azt hajtogatták mindig,hogy addig örülj míg gyerek vagy.
Így 17 évesen visszagondolva már értem.
Viszont szerintem ezt azzal tudjuk kompenzálni,hogy amíg élünk kicsit megmarad bennünk a gyerek szellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!