Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én vettem észre hogy...

Csak én vettem észre hogy inkább az "oltottak" erőszakoskodnak és nem fordítva ?

Figyelt kérdés
Emlékszem hogy az elején mondták hogy aki oltatni akar azt ne cseszegessék az oltatlanok, hanem hagyja egymást békén a két fél és majd mindenki eldönti mit akar. Orbán is azt mondta Gyurcsánynak hogy mindenki fogadja el amit a másik akar. Ez így korrekt is lenne, de azóta inkább pont hogy az oltottak csesztetik sokkal jobban az oltatlanokat.
2021. okt. 16. 13:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ha bevagy oltva akkor ki veszélyeztet téged ?

Ja hogy ugyanúgy beteg lehetsz, meg ugyanúgy fertőzől ? :D Akkor meg minek az oltás ? Szimplán csak azért mert át lettél cseszve, feleslegesen beadattad azt a szart és ezért sírsz hogy más se ússza már meg a felesleges hülyeséget.

Vicc hogy felelősség vállalásról beszélünk egy olyan helyen ahol a haldokló, rosszul lévő embert lefotózzák, vagy ahol egy 20 fős cigány család terrorban tart egy 1000 fős lakó közösséget :D

2021. okt. 16. 16:26
 12/19 anonim ***** válasza:
9%

Ezek a viták meg fognak szűnni előbb-utóbb, mivel most az oltatlanokat tizedeli a delta variáns.

Kérdező! Ne vitát gerjesszél, hanem -beoltatlanként- a téged is hamarosan érintő kérdéssel foglalkozzál. Azaz, hogy hamvasztásost vagy koporsóst szeretnél?!

2021. okt. 16. 16:36
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

12-es, te egy vicces gyerek vagy basszus😂. Az egész világon eddig kb 3 millió(turbó szám) ember halt meg! Két év alatt a 8 milliárdból. Tudom, tudom, mindmeghalunk jön a delta!

Marhára tizedel a náthavírus😂

A politikusok tizedelnek és tömik a zsebüket.

2021. okt. 16. 17:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy lenne, ha meghaltok, csak az a baj, hogy én 10 éve voltam utoljára kórházban a rutinvizsgálatokon kívül, valódi panasszal, szóval minden befizetett tbm a ti hülyeségetekre megy és még mellé magánba is kell mennek egyre több dologgal, ha azt akarom, hogy egy receptet akár normális időben kapjak meg, mert az idiótákkal van elfoglalva mindenki.
2021. okt. 16. 17:11
 15/19 anonim ***** válasza:
12%

Neha azt erzem, hogy az oltatlanok IQ-ja alulrol verdesi az 50-et. Komolyan el kell magyarazni, hogy egy oltottnak miert is problema, ha te nem oltatod be magad? Jozan paraszti esz, de tessek, szivesen elmondom:

1. Semelyik oltas sem 100%-os, tehat bar nekem joval kevesebb az eselyem arra, hogy elkapjam, arra meg meg kevesebb, hogy bele is dogoljek, de nem nulla. Ha viszont mindenki beoltatna magat, akkor a nyajimmunitas azokat is megvedene, akiket egyen szintjen az oltas nem. A kanyaro sem ott uti fel a fejet, ahol egy tobb ezres kozossegben 1 ember nincs beoltva, hiszen nincs akitol elkapja. Ha viszont van nehany szaz hulye, aki bem oltatja be a kolykot, akkor jon a kanyarojarvany, ahogy az itt-ott rendszeresen elo is fordul.

Es mivel raadasul eu-ben dolgozom, rendszeresen kell kontaktusba kerulnom oltatlanokkal, tehat onhibamon kivul nagyobb kockazatnak vagyok kiteve.

2. Vannak olyan emberek, akik vagy eletkoruk vagy egyeb ok miatt nem olthatok. Oket csak a kozosseg vedi meg. Majd mikor valakinek a 3 eves kisgyereke hal meg, mert meg nem kaphatott oltast, aki meg megvedhette volna, nem adatta be, na majd akkor lehet sirni.

3. Ha az oltatlanok megbetegednek es tomegevel arasztjak el a korhazakat es intenziv osztalyokat, ahogy az tortent a 3. hullamban, akkor bizony az is megszivja, akinek mas baja van es ellatast igenyelne. Majd mikor a stroke-os anyadhoz nem er ki a mento, vagy nem tudjak ellatni az ito-n, mert az osszes agyon covidosok fekszenek, akkor lehet sirni. Vagy mikor a csipoprotezis mutetedre majd 5 ev mulva kerul sor, akkora a varolista….

4. Egy rakas ember vesztette el a munkajat, mert olyan intezkedeseket kellett meghozni, ami teljes atoltottsag eseten felesleges lenne. Ha mindenki beoltatna magat, akkor nem kene ettermeket, szallodakat bezarni stb, es nem szopna egy rakas ember.

5. Ha nem tudok munkaba jarni, mert otthon kell maradni az 4 eves kolykommel, mert a sulit bezarjak a fertozesszam miatt, es ezert nem tudok penzt keresni, ugye az is az renbajom.

Hihetetlen, hogy ezt magyarazni kell komolyan. Jozan paraszti esz.

2021. okt. 16. 17:50
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

15-ös, ezt az M1 hiradón is meghallgathatjuk élőben😂

Elég jól betanultad😄

Mi már 3 hullámot túléltünk, tudjuk, szerencsénk volt, de majd most jön a delta(muhahahaha), oltás és orrfolyás nélkül, ja, ezt is tudom, tünetmentes kovidosok voltunk és legalább 500 embert lefertőztünk,akiből 600 meg is halt.

Ezt, ami most van, csak ti támogatásotokkal lehet megtenni, sajnos ez van.

2021. okt. 16. 20:50
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

16

Meg tudományos publikációkban is olvashattok róla, nem a covid kapcsán, hanem általánosságban a fertőzések kapcsán. De olyat ti nem vesztek a kezdetekbe, mert angolul sem tudtok, annyira suttyók vagytok. Vajon miért az ostoba szar senkik között a legnagyobb az oltatlanok aránya... Agy nélkül nehéz

2021. okt. 16. 20:59
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen, gondolom teljesen veletlen, hogy az alacsonyabb vegzettseguek kozott alacsonyabb az atoltottsag. Biztos azert van, mert az utolso munkanelkuli ciganyasszony okosabb, mint az orvos.
2021. okt. 16. 21:03
 19/19 A kérdező kommentje:

12 ezen jót röhögtem :D

Pont a magatok fajta selejt döglik meg akinek rgy ilyen kis szar ellen is oltás kell.

2021. okt. 17. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!