Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én vettem észre hogy...

Csak én vettem észre hogy inkább az "oltottak" erőszakoskodnak és nem fordítva ?

Figyelt kérdés
Emlékszem hogy az elején mondták hogy aki oltatni akar azt ne cseszegessék az oltatlanok, hanem hagyja egymást békén a két fél és majd mindenki eldönti mit akar. Orbán is azt mondta Gyurcsánynak hogy mindenki fogadja el amit a másik akar. Ez így korrekt is lenne, de azóta inkább pont hogy az oltottak csesztetik sokkal jobban az oltatlanokat.
2021. okt. 16. 13:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
31%
Igen, csak te. Én meg sem szólalok általában, sokan nem is tudják, hogy oltva vagyok és lökik a fszságokat kényszeresen.
2021. okt. 16. 13:11
 2/19 anonim ***** válasza:
65%
Én azt sajnálom, hogy ezek a kifejezések letrejöttek. Ez az egész a zsidóüldözéses korszakot juttatja eszembe. Fogadjuk el azt, ha valaki nem oltat, vagy éppenséggel igen,ne mondjuk, hogy te normális vagy mert oltatsz,vagy te mert nem... Mindkettő álláspont érthető, felesleges vitát nyitni melyik jobb/rosszabb
2021. okt. 16. 13:12
 3/19 anonim ***** válasza:
45%
És ez szerinted nem logikus? Nem szoktam oltatlanokat csesztetni, mert nem érdekel, de értem, hogy miért fáj embereknek az, ha valaki nincs beoltva. Azt viszont nem, hogy miért fáj valakinek, ha más be van oltva.
2021. okt. 16. 13:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon 60 százalékos átoltottság van, 40 százalék nincs beoltva. Nyilván többen vannak az egyik oldalon, így többen vannak a veszekedni akaró felek is. Romániában pont fordítva van, 30 százalékos átoltottság, 70 százalékos oltatlanság. Itt az oltatlanok cseszegetnek mindenkit. Én be vagyok oltva, nem értem, hogy miért lesz jobb annak, aki cseszegeti az oltottakat. Amúgy, ha kíváncsi vagy, kérdező, hogy mekkora nálunk, Erdélyben a szitkozódás, látogass meg egy erdélyi hírportált, pl. Maszol. Van egy pár napos poszt, pár ezer reakcióval, pár száz kommenttel.
2021. okt. 16. 13:36
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
A munkatársaim nem cseszegettek soha, hogy én másképpen látom a dolgokat, mint ők, egyedül csak a főnök b..szogatott az elején, hogy miért nem akarom magam beoltatni, próbált rám hatni, de hatástalanul, és azóta már nem téma ez nálunk. 15-en vagyunk, 2-en nem oltattuk be magunkat. Nálunk intelligens a társaság.
2021. okt. 16. 13:38
 6/19 anonim ***** válasza:
59%
Erdekes, en minden egyes coviddal, oltasokkal kapcsolatos facebook poszt alatt csak az oltatlanok frocsogeset latom. Pedig ugye az oltatlannak semmi baja nem szarmazik az oltottakbol, forditva viszont nem ez a helyzet.
2021. okt. 16. 15:10
 7/19 anonim ***** válasza:
64%

Hát nyilván bmeeeg.

Az oltatlan mégis mit erőszakoskodjon?

Az oltott tudja, hogy az oltatlanok miatt megint visszaeshetünk a kezdeti állapotokba, hiszen ha miattuk kialakul egy új variáns, akkor az ellen nem is biztos h véd majd az oltás.

Ha pedig jönnek az új hullámok, akkor mi lesz a gazdasággal? Mi lesz az egészségüggyel?

Már így is romokban minden; a vírus gazdasági egy egészségügyi katasztrófa volt.

Erre jön egy meglepően nagy népréteg aki azt mondja, hogy márpedig felőle megb..szhatjuk mind, mert ő nem fog oltatni. Há' minek?? Neki ERŐS immunrendszere van!

Vagy ami még jobb: ő nem fog oltatni, mert ezzel akarja őt megmérgezni/impotenssé tenni/benyomkövetőzni/agymosni a háttérhatalom.

Aki képes átlátni minimálisan is, hogy van a világon ok-okozati viszony, az tudja, hogy az oltás nem csak az ember egyéni döntése. Ha tudod, hogy más ember butasága hatni fog rád, akkor nyilván kiakadsz rá. Az oltatlan viszont nem érzi hogy mindannyian egy társadalom tagjai vagyunk, és sok egyén rossz döntése hatással lesz mindenkire az élet több területén is.

Az oltatlan az egyéni döntésben hisz, ezért nincs oka a kis fejében arra, hogy haragot érkezzen az oltottak felé. Minek érezne? Úgy vannak vele hogy "csinálja, az ő dolga. mindenki csináljon amit akar"

2021. okt. 16. 15:13
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Én azt veszem észre a tágabb környezetemben, hogy az oltatlanok lapítanak inkább. Nem hepciáskodunk mi senkivel, én sem oltattam magam. Ha kérdezik, meg mondom. Olyanokról tudtam meg, hogy nem oltatta be magát, akiről pont az ellenkezőjét feltételeztem. Az én környezetemben az oltottak sem erőszakosak, élik az életüket, azt csá. Itt viszont sok, vagy csak néhány oltott nagyon aggresszív, támadja az oltatlanokat. Holott még nem tudjuk igazán, ki követi el a nagyobb hibát.
2021. okt. 16. 16:07
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
Te, 6-os, az oltottaknak milyen baja származik az oltatlanoktól? Hát azért vagy beoltva, védettségi kártyád is van, védett vagy! 😂 Vagy akkor felesleges volt a szuri? Nem is véd meg téged?
2021. okt. 16. 16:10
 10/19 anonim ***** válasza:
25%

9

Végtelen várólisták, lehetetlenség emberi időn belül bekerülni a szakrendelésekre, mert a gyenge láncszemek túlterhelték az egészségügyet. A lezárások miatt rengeteg ember veszti el a munkáját, az oltatlan kölkök miatt nem tud a többi rendesen jelenlétiben tanulni. Soroljuk?

2021. okt. 16. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!