Manapság minden fiatal ilyen magas ?
Férjemmel elmentünk egy koncertre ( amúgy sose járunk bulizni), először nézett szét és azt mondta: mivel etetik ezeket baszki? 😂
Tényleg mindenki nagyon magas volt.
En 96-os vagyok es 185 cm-el meg egesz magasnak ereztem magamat a kortarsaimhoz kepest, de aztan csomo nalam 4-8 evvel fiatalabbat lattam mar akik magasabbak.
Itt egy regi cikk, de ez is azt feszegeti, hogy szepen lassan, de novekszik az atlagmagassaga az embereknek.
175 cm magas vagyok, és lassan már az átlagos, velem egyidős lányok is magasabbak nálam.
Nem tudom miért, apám, nagyapám idejében ez volt kb. az átlagos testmagasság egy férfinek. Na jó, a 90-es években már lehet, hogy nem.
Kb. egy csajt ismerek csak szinte, aki nem 170+ cm magas, de ő is 5-6 évvel idősebb nálam. 160-165cm magas lehet kb.
Néha felmerül bennem is a kérdés, hogy hogyan lehetnek az emberek ilyen magasak, illetve hogy milyen magas lesz vajon a következő generáció? :D 190cm lesz az átlagmagasság, vagy mi? :DD
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!