Sokan szólogatnak be azért, mert "túl csendesek" vagytok?
Jaja, mintha baj lenne, hogy olyan vagy, amilyen...
Meg amikor elkezdenek parodizálni, hogy milyen vagy kívülről nézve...
Meg amikor mondják, hogy "majd itt nálunk megváltozol", mintha meg kéne változni...mert csak az a jó, amilyenek ők
Én is ismerem ezt a gúnyos poénkodást
Bezzeg, ha mi mondanánk, hogy "ti meg túl hangosak vagytok, végezzétek inkább a dolgotokat, minthogy baromságokat hordjatok össze", akkor mit kapnánk?
Sosem értettem, mások számára miért baj, ha valaki csendes.. miért nehéz elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák és nem is kell annak lenni
8-as vagyook
Most kicsit beszélek,de így is népi edény cserepek pár ember*
Régebben megjegyezték, de megjegyzem, ez mindig olyan társaság volt, ahol amúgy nem éreztem jól magam, mert egyébként meg jó és érdekes társaságban és is tudok ám nagyon pofázni, ha nem pofázok, az okkal történik és ezért nem tudok én ezzel az információközléssel nagyon tudok mit kezdeni, mert igen, csendes vagyok, okkal, és amúgy meg nincs mit mondanom neked.
Sosem értettem, hogy tudod, szoktak ilyen cikkek meg blog posztok lenni, hogy "hogyan legyünk társasági lények" meg "hogyan legyünk extrovertáltabbak" "hogyan tartsuk fent a beszélgetés fonalát" de basszus, azt miért nem akarják senkinek megtanítani, hogy hogyan kell néha kussban maradni, mert szerintem az is nagyon sok emberre ráférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!