Loloka30 kérdése:
Randiztam egy sráccal, egyszer csak amikor mosolygott,láttam h az egyik oldalt fekete a foga, a masik oldalt meg hiányzik egy, alul is még egy. szerinte ö egy igényes férfi.. kizárt h nem látja mikor tukorbe néz..szerintetek is igénytelen?
Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 06:03
11/24 anonim válasza:
Pedig de, csak kifogás. Másfél évig mindent a minimunra vettem és mindent megvontam magamtól, hogy összejöjjön a fele, másik felét részletre fizettem. És kész, megcsináltattam, gyönyörűek a fogaim. Ezt bárki más meg tudja tenni, ha tényleg fontos neki az ápoltsága és nem a létminimum alatt él.
12/24 anonim válasza:
08.16
Nálad mit jelent a létminimum?
Ha vavi 500 ezer felett, akkor értem....
13/24 anonim válasza:
Ha ez alapján ítéled el, és vonod kétségbe az igényességét, akkor keress mást.
Az igénytelenség nem itt kezdődik. Rengeteg embernek már 18 alatt rosszak a fogai.
14/24 anonim válasza:
Ez már csak azért is kifogas, mert van hely ahol, ha van tb-d ingyen megcsinálják. Pesti 2 ilyen hely is van, 3s annyit egy vidékinek is megér, hogy felutazzon. De kétlem, hogy ez egyedül ebben a városban van.
15/24 anonim válasza:
Létminimum, amikor éppenhogy tető van a fejed felett és éppenhogy nem halsz éhen. Akkor elhiszem, hogy nem ez a legfontosabb.
16/24 anonim válasza:
Én is foghíjas vagyok, a csavarok már benn vannak, télen megyek befejezni. A párom így is elfogadott, szinte fel sem tűnt neki, pedig igényes ember.
17/24 anonim válasza:
Nekem hányingerem volt, amikor egy fekete és hiányos fogazatúval kellett csókolóznom. Vannak alapok, amik szükségesek egy elviselhető testi kapcsolathoz.
18/24 anonim válasza:
Igen, igénytelen, bár a fogászat nem olcsó mulatság, lehet nincs pénze megcsináltatni. Amúgy a fogápolás ott kezdődik, hogy vigyázunk a még jó fogainkra és néha benézünk a fogorvoshoz ellenőrzésre. Szóval nem kell megvárni, amíg kirohadnak egyesével. Az ápolatlan fog, haj, bőr, láb stb undorítóóóóóóóó
19/24 anonim válasza:
Ha valakinek rosszak a fogai, és nem csináltatja meg, 3 oka lehet:
1. Menne fogorvoshoz, de épp nincs rá pénze.
2. Fél a fogorvostól/tűtől, inkább meghalna de akkor se menne el.
3. Le5zarja, hogy rossz a foga, nem érdekli. - Ez esetben igénytelen az illető.
20/24 anonim válasza:
Kérdező, ha neked eszerint igénytelen, akkor pont hogy te egy igazi értelmi fogyatékos nyomoronc vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!