Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nézik le az iPhone...

Miért nézik le az iPhone felhasználók a nem Apple-öseket?

Figyelt kérdés
Rengeteg iPhone tulajdonos ismerőseim van akik nagyon büszkék q telefonoukra és leszólják a droidosokat.Persze nem saját pénzből hanem szolgáltatótól kihozott telefon és egy hasonló árkategóriájú Samsung vagy Xiaomi vagy Huawei szóba sem jöhet...pedig nem olyan rosszak a nem 20000 ft-s androidok...Mire fel van ez az Apple felling???

2021. okt. 10. 20:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Én kiröhögöm az ilyeneket. Elvagyok a 10+ éves Nokia butatelefonommal. Inkább könyveket veszek, mint ilyen sz@rokat.
2021. okt. 10. 20:58
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Sztem ezt csak a tinik csinaljak.. megkapjak apucitol meg anyucitol. Abba mi a meno? Kozuk sincs hozza.. nemmintha menoseg lenne h 500ert van egy telod ami annyit tud mint egy 100ezres 🤔
2021. okt. 10. 21:27
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

"ami annyit tud mint egy 100ezres"

nana!! ekkora marhaságot ne mondjunk! :D

2021. okt. 10. 21:29
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel kinek milyen telefonja van.
2021. okt. 11. 07:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak egy réteg csinálja.. De ezek a azért is képesek lenézni ha nem a legmárkásabb, legdivatosabb ruhákat hordod.. Ezért írtam hogy egy divattelefon. Ettől függetlenül nem egy rossz telefon, csak valahogy kialakult körülötte, hogy elsősorban azok veszik aki mások orra alá akarják dörgölni hogy nekik milyen jól megy. (tisztelet a kivételnek)
2021. okt. 11. 07:38
 16/24 anonim ***** válasza:
83%
Én 1x találkoztam ilyennel, de az is egy ostoba ember volt alacsony beosztásban. Az emberek 99,9%-a leszarja, hogy a másiknak milyen telefonja van.
2021. okt. 11. 09:01
 17/24 anonim ***** válasza:
36%
Azért, mert az iPhone menőbb,jobban néz ki és van egy mítosza.
2021. okt. 11. 16:40
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
17! Nem hiszem, hogy az iPhone olyan menő lenne a fos kamerájával és vannak jóval drágább telefonok is annál, amik jóval többet tudnak. :D csak egy túlárazott telefon, amit sokan státuszszimbólumnak gondolnak, holott ahogy írtam, bőven vannak jobb és drágább telefonok.
2021. okt. 12. 08:22
 19/24 NemFogodKitalálni ***** válasza:

Nem tudom… nekem iPhone-m van, apple watch meg miegymas. En nem azert vettem ezeket, hogy masok ala dorgoljem, hanem azert, mert teljesen meg vagyok elegedve az apple termekeivel, mig a samsung, lg, huawei nekem nem valtak be. Ettol fuggetlenul en is talalkoztam mar olyannal, aki lenezte a masikat ha nem iPhone-ja van. Ez szerintem az egyik legundoritobb dolog a vilagon. Azert mert viszonylag dragak az apple cuccok, nem jelenti azt, hogy mindenki isteniti. Ha pl egy tini lany nem jon ossze egy sraccal csak azert, mert nem iPhone-ja van, en szivem szerint pofan vagnam hogy eszhez terjen. Csak azert, mert neki anyuci-apuci a segge ala tol mindent amit kinyog a szajan, nem jelenti azt, hogy a masiknak azert van pl ”csak” egy huawei telefonja, mert nem engedheti meg az apple-t.

Ezeket pedig leginkabb a fiatal tini p*csak csinaljak, akiknek tenyleg minden a segguk ala van rakva. Majd ha megdolgozik erte, es sajat maga veszi meg (mar ha meg tudja), akkor megtanulja, hogy nem minden a penz es a marka korul forog.

24N

2021. okt. 12. 10:45
 20/24 anonim ***** válasza:
19! Ezért csak egy bizonyos réteg kérkedik ezzel. De a munkahelyemen is van 1 pasi, aki mindenkinek hangoztatja, hogy 300.000 forintos Apple telefonja van. Én meg kussoltam a 430.000 forintos telefonommal. Egyrészt nem azért veszem, hogy kérkedjek vele, másrészt meg mindenki leszarja hogy milyen és mennyibe került.
2021. okt. 12. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!