Miért nézik le az iPhone felhasználók a nem Apple-öseket?
"ami annyit tud mint egy 100ezres"
nana!! ekkora marhaságot ne mondjunk! :D
Nem tudom… nekem iPhone-m van, apple watch meg miegymas. En nem azert vettem ezeket, hogy masok ala dorgoljem, hanem azert, mert teljesen meg vagyok elegedve az apple termekeivel, mig a samsung, lg, huawei nekem nem valtak be. Ettol fuggetlenul en is talalkoztam mar olyannal, aki lenezte a masikat ha nem iPhone-ja van. Ez szerintem az egyik legundoritobb dolog a vilagon. Azert mert viszonylag dragak az apple cuccok, nem jelenti azt, hogy mindenki isteniti. Ha pl egy tini lany nem jon ossze egy sraccal csak azert, mert nem iPhone-ja van, en szivem szerint pofan vagnam hogy eszhez terjen. Csak azert, mert neki anyuci-apuci a segge ala tol mindent amit kinyog a szajan, nem jelenti azt, hogy a masiknak azert van pl ”csak” egy huawei telefonja, mert nem engedheti meg az apple-t.
Ezeket pedig leginkabb a fiatal tini p*csak csinaljak, akiknek tenyleg minden a segguk ala van rakva. Majd ha megdolgozik erte, es sajat maga veszi meg (mar ha meg tudja), akkor megtanulja, hogy nem minden a penz es a marka korul forog.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!