Ha egy boltban látnál egy nagyobb összeget a földön, ami nem is tőled esett ki, felvennéd?
#12:
Mert az NEM a te pénzed, nem TE dolgoztál meg érte, féreg!
14
Khm khm,mert te bizonyal nem örülnél random talált 5 ezresnek?
Gondolom lennél olyan jó szívű hogy lead.
De emberek többsége megtartaná.
13
Miért tolvajzol le?
Persze,legyél álszent.
Én vagyok a gyógyszertárban leesett pénztárca visszaadója. Lemaradt, hogy már az utcán sétált, úgy futottam utána. Mindegy, így is lepontoztatok a 10 ezres elrakása miatt egy másik alkalommal.
De van egy másik sztorim is.
Két kislányunkkal sétáltunk a belvárosban egy vasárnapi napon a 2000-res évek elején. A virágágyásban megláttam egy köteg kétezrest (10-15 db) négyfelé tépve. Akkor még sokat ért. Összeragasztgattam cellux-szal, és bevittem a bankba beváltani. Egy darabka sem hiányzott belőle. Simán megkaptam a teljes összeget.
Aki fujjog, attól kérdezem: ezt is le kellett volna adnom valahova? Vagy mit kellett volna csinálnom? Tolvaj féreg vagyok?? Nem hinném.
17
Jó,mostani időben találsz egy 5 ezrest,és felveszed,akkor nem vagy tolvaj féreg.
De pl:találsz pénztárcát,nyilván vissza adod,mert úgy illik.
Meg ha gyógyszertárban találsz egy köteg pénz,azt ist.
De ne ítéltesz,ha pl valaki lát egy kötel pénz,és sehol semmi kamera/ember,és mondjuk éhes mit az fene,és mondjuk hitelekkel meg adókkal tele van vagy szimplán hónap végére nincs pénze,akkor az a ember mit mondjon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!