Miért van egyre több maszkulin, férfias, ,,tökös" nő?
18
Hát fene tudja, lehet hogy még azoknak se.
Vagy max nekik.
Sok undorító férfi tulajdonság van, de az top3, ahogy azt hiszik, hogy mindennek amit a nők csinálnak összefüggésben kell lennie a férfi merevedéssel.
"Nekem nem jön be ez meg az a női tulajdonság"
Oké? Kussoljál?
Kb mintha elkezdeném mondani hogy a férfiaknak felesleges hülyeség munkavédelmi felszerelést viselni, mert én nem nedvesedek be tőle.
Nem minden a bacás és a pártalálás körül forog. De hogy is érthetnétek....
"Oké? Kussoljál?"
Képzelje el mindenki hogy ezt egy férfi mondja/írja nőnek. Pontosan. A feministák nem egyenlőséget akarnak hanem bosszút.
22-es
Egyrészt te most kinek a válaszára reagáltál?
Másrészt miért kussoljon? ennyi erővel te kussoljál.....
"Miért van egyre több maszkulin, férfias, ,,tökös" nő?"
Mar nem sokaig ... az iszlam majd rendet tesz a fejekben ... csak ido kerdese :)
"jól van, további jó fütyiverést itt a GYK-n"
Amikor elfogynak az érvei az "erős nőnek"
Egyik kedvenc sorozatoma csupasz túlélők, amikor egy faszi, meg egy nő van összezárva 3 hétig a természetben valahol.
Minden esetben "erős nő" majd én megmutatom, bebizonyítom magamnak, stbstbstb.
Végére(ha már nem az elejére) az erős nő kiesik, vagy végigbugdácsolja a 3 hetet a férfin lógva.
Ezek az "erős nők" kb a kamaszgyerekek szintjén vannak, akik felveszik a bomber dzsekit, bakancsot hozzá, és rondán beszélnek nagy hangon.
Ezek nem erős nők, ezek frusztrált, gyenge nők.
Eddig két olyan nőt ismertem, aki valóban elég rátermettek voltak, na ők meg pont, hogy el akarták nyomni a "férfiasságukat", mély hangjuk ellenére csilingelő hangon próbáltak lágy szavakkal trécselni, szoknyát erőltettek magukra, parfüm, stbstb.
Meg most a nők között is az a menő, ha valaki a tökeit mutogatja, szinte zabálja a sok nő, ez igen, hogy megmondta, mekkora szája van...
Az meg, hogy ez bejön-e a férfiaknak......vagy azt hiszik igen, vagy pedig szarnak rá. Ez legfeljebb a mazochista, szexőrült ödönkének jön be, aki arra recskázott, hogy az anyja verte.
egyszerűen arról van szó, hogy nők többsége borzasztóan frusztrált, önbizalomhiányos, és a média, azaz mindenhonnan ömlő feminizmus hatására felvesznek ilyen „bunkóférfi-stílust”, és ezzel próbálnak érvényesülni.
de boldogok sosem lesznek, hiszen ösztönösen vonzódnak a bunkókhoz, akik mellett "ledominált" nők, az életben meg erőltetik a tökös nőt, így pedig egyre frusztráltabbak és zavarodottabbak lesznek.
őszintén szólva én még lelkileg erős nővel életemben nem találkoztam, az ilyen „tökös nők” borzasztóan frusztráltak belül, ez már abból is látszik, ahogy fogalmaznak.
talán munkahelyen előny lehet az ilyen viselkedés vhol, de mondjuk párkeresésnél egyáltalán nem, a férfiak a bájos nőket szeretik, nem az ilyen sértődött fejű „tököslegény nőket”, ráadásul ahogy írtam, általában ez csak bunkóskodásban merül ki, a munkában nem feltétlenül jobbak, és tele vannak belső bizonytalansággal.
Szerencse, hogy NEM minden férfi akar szolgalelkű "bájos" nőt.
Szerintem engedd meg a férfiaknak, hogy döntsenek a saját ízlésükről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!