Hogy dolgozzam fel a barátnőm "elvesztését"?
A munkahelyemen ismerkedtünk meg, ahol elkezdett dolgozni. Minden szép és jó volt amíg ki nem rúgták. Az új munkahelye sokkal jobb, jófej a főnöke (nem cseszteti minden apróságért vagy mert ki meri mondani, amit gondol, pl. építőjellegű kritika), boldogabb ott.
Ám ezáltal nemcsak nem dolgozunk többé együtt, de alig töltünk el együtt napi két órát. Konkrétan csak akkor vagyunk együtt mielőtt reggel elmegy dolgozni - este pedig mindketten későn jövünk haza.
A munkahelyemen minden rá emlékeztet és én kb bármikor tudok/tudnék írni neki, de az ő munkája sokkal busybb, és ha csak órákkal később tud visszaírni az ugye eléggé fáj.
Néha annyira hiányzik mellőlem, hogy sírok. Minden együtt dolgozott műszak értékes emlék, még a legrosszabb napok is. Egyébként simán dolgozhatnék én is ott, ahol most ő, azonban szerinte ez szakmai szempontból nem lenne jó.
Szóval ez van...
Akkor ennek annyi. Szakmailag is:)
Dehogyis! Állj a sarkadra és menj te is oda dolgozni.
Ugye tudod, hogy a dolgozó emberek többsége is reggel és késő délután/este látja a párját? Rosszabb esetbe még ennyire se.
Ilyen az együttélés.
Mi esetünkbe: én felkelek 5kor, adok neki puszit. Ő fel kel 5:30kor. Puszi, kicsit beszélgetünk. 5:55kor meg màr el is ment. Délután 6-6:30 körül hazaér, beszélgetünk, 7kor elmegyek fürdeni és 8kor már alszom. Na ebből számold ki, hogy amúgy mennyit vagyunk együtt.
Maradnak a hétvégék :)
Ezt szerintem meg kell beszélni, például: "attól tartok: hosszútávon el fogunk egymástól távolodni ha hétköznap ilyen ritkán találkozunk, nincs időnk egymásra a munka miatt".
Szerintem egyébként az nem biztos hogy jó, ha egy pár mindkét tagja azonos helyen dolgozik. Én ha már belegondolok ilyenbe, nem jó érzés tölt el, persze mindenki egyéniség és helyzetek-szituációk-munkahelyek stb nem egyformák.
"csak órákkal később tud visszaírni az ugye eléggé fáj."
A kérdező egy idegesitő hülyegyerek. A barátnőd valoszinüleg örül ha megszabadul tőlled, és a fárasztó gyerekes nyomulástól.
3: Szóval hétvégén mindketten szabadok vagytok? Mennyire mázlisták azok, akiknek a hétvége jelent valamit... :) Mi heti Egy, Random szabadnapot kapunk! A szombat, vasárnap és még az ünnepek is ugyan olyan nap, mint a többi!
Nőljenek fel azok, akik várják a hétvégét 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!