Hogyan dolgozzam fel a házikedvencem elvesztését? Teljesen kivagyok.
13 éves Németjuhász kutyámat ma kelett elaltatnom. Borzasztóan sírtam amikor elment végleg. Sajnos már menthetetlen volt, mindkét lábát húzta. Rengeteg gyógyszert vettem, egy ideig hatot. Az utóbbi pár hónapba már semmit nem használt, maga alá végezte a dolgát, emelett még gyenge is volt. Az orvos szerint Diszplázia (bénulás) ami a Németjuhászoknál gyakori. Műteni már nem érdemes lett volna a állatorvos szerint, 13 éves, gyenge volt stb. Igy nem biztos hogy bírta volna. Az orvos szerint nem fiatal kutyáknál ez a beavatkozás már kockázatos lenne, ő azt tanácsolta hogy altassuk el. A kutyám látszólag eleven volt, ugatott, evett. Ne mutatkozott nála olyan, ami alapján lehetett volna arra következtetni hogy szenved. Azonban az orvos azt tanácsolta hogy nem érdemes tovább halasztani, mert a rossz idők bejönnek, egyre rosszabb lesz neki. Ma elaltattam a drága egyetlenemet, borzasztó a hiánya. Ha ki megyek az udvarra, minden olyan üres, nagyon rossz így, hogy már tudom hogy nincs többé.
Az előző kutyámat (szintén Németjuhász kutya) így vesztettem el, alig bírtam ki. Most hogy ő következett, teljesen kikészültem. Az öngyilkosság kerülget. Nekem ő volt a mindenem, borzasztóan hiányzik.
Ha lehet kérni egy szíveséget tőletek, gyújtanátok az állatokért egy gyertyát? Azokért, akik már nem lehetnek köztünk. Azokért akik boldogtalanok. Köszönöm!
23F
Szia,reszvetem a kutyusod miatt.
Tudod enis elvesztettem a kiskutyamat 6eve..Jack russel volt az en kis angyalkam,karacsonyra vettem a paromnak de kozos volt.Nagyon jo kutya volt a elgjobb,szamunkra mindha a gyerekunk lett volna.kint élt ő mer eleven volt bent a lakasba mindent tonkretett a kia szerelmunk:)
5ös vagyok beletlen elkuldtem🙈
A kiskutyam nagyon vedte a kaja táljat mindig támadot ha ment feleje valaki,egyik este bejot hozank 3csavargo kutya megakartak enni a vacsijat es mivel o nem engedte tamadot de ok elonybe voltak😔átharapták a gegelyet.vitunk orvoshoz azonal megorperalta de sajna masnap reggel hivot h nem elte tul😔azota is a sírás kap el ha rágondolok,feldolgozni sose fogom tudni ahogy te se..de cserebe szép emlekkent gondolsz ra.
Ritka, hogy egy nagytestű kutya ilyen kort megéljen, nálad biztos jó helye volt és szuper ellátást kapott.
Szerencsére hosszú szenvedés se jutott neki az élete végére, méltósággal tudott elmenni. Már futkozik a mennyországban az előző kutyáddal, a testvéreivel, vagy éppen egy virgonc kiskutyaként születik újjá.
Egy gyertyát én is gyújtok, minden kutyus emlékére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!